Arkadaşlar yetkili bayi değilse yani kuralkanın sitesindeki bayi listesinde mevcut değilse kesinlikle almayın. Sıfır diyor olabilirler. Her türlü arızası kırığı çıkığı yapılıp Km sıfırlanmış olabilir. Yetkili bayi haricindeki hiçbir yere güvenmeyin
Hocam işte işin en acı tarafı burada başlıyor. Benim bahsettiğim bayi kuralkanın sitesinde yetkili bayilerden ve tüm bajaj modellerinin sıfırını satıyor zaten.
Yani bir yetkili bayi 7500 TL den bir motoru satıyor diğer bayi 8200 TL den. İki motor da sıfır km ve iki motor da 2015 model birebir aynı.
Bu sizce de marka imajına zarar vermiyor mu arkadaşlar? Acaba 7500TL ye satan bayi sevabına mı satış yapıyor?
Bir taban fiyatı yok mudur pulsar 200 ns nin?
Şahsen bu fiyatlar pulsar almak isteyen kişilerin kafasını bulandırıyor. Yarın bu motoru sıfırını 7000 TL den satan bir bayi görmeyeceğimizin garantisini kim verecek? 8200 TL kampanyalı fiyat diye tanıtılan motordan alan şahıslar çok afedersiniz ama enayi yerine konmuş olmuyor mu?
100-150 TL lik bir fark olsa "eyvallah, bayinin insiyatifi, karından ödün vermiş demek ki" derdim ancak 8200 TL ile 7500 TL arasında bir uçurum var.
Şahsen ben R25 imi yetkili bayiden aldığım gün başka bayide 700TL daha ucuza sıfırının satıldığını görsem aldığım bayiye hesap sorar, "sen beni kazıklıyor musun kardeşim?" derdim.
Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzerine 1 hafta önce en yakın arkadaşıma 8bin TL üzeri "kampanyalı" bir fiyata pulsar 200ns aldık. 7500TL ye sıfırını satan başka bayi görünce neler hissettiğimizi sizlere anlatmama gerek yok.
Hala bu konu hakkında mümkünse yetkili kişilerden cevap bekliyorum. Şu anda 1 adet pulsar almak için kaç TL taban fiyattır?
7000 TL' ye satan başka bir bayi görecek miyiz?
6500 TL' ye satılmasını mı bekleyelim?
Uygun alım için doğru fiyat nedir?