Sahibinden.comda suan sifir 2015 pulsarlar 7.490 tl ye satiliyor bi bilginiz varmi acaba biseymi var yoksa bbi eksikleri felanmi var ayni motorsa alicam ama kesin sonuca varamadim bi anda bu kadar indirmek garip geldi acikcasi motor guzel hosuma gitti kafaya koydum cevaplarsaniz sevinirim
8900 e satilan motorda 7500 liralardan bahsediliyor ayar kacik zatenSelcuk89 eline sağlık buraya adını soyadını plakanı tam yazmazsın umarım. Garantin iptal olmasın :cherry:
Emin ol husqvarna bile alsan sorun yasiyosun ybr fln onunyaninda devede kulak ben cok motor gezdim sorunsuz yok ufak tefek kesi cikiyo bu firsati kacirma alİçimde ki ses 1 : Bu fiyatlar bir daha gelmez hemen bayram sonrası koş git bayiye parayı yatır al motoru.Baksana ybr125 kaç para olmuş bu fiyata bu motor diyor.
İçimde ki ses 2 : Sorunsuzluk önemli , bak sorunlarda bariz bir gelişme yok belki yeni sene gelende çözülür , bekle diyor.
Ses 2'yi dinlemeye devam edeceğim sanırım.
Bir Kötücül'ün not defteri , Elmalı , 26 Eylül 2015
Emin ol husqvarna bile alsan sorun yasiyosun ybr fln onunyaninda devede kulak ben cok motor gezdim sorunsuz yok ufak tefek kesi cikiyo bu firsati kacirma al
Arkaşalr bu 2015 model pulsarların lastık markaları ne bılenınız var mıbide on disk bıldıgın kuş gibi ötüyo denge sensörümüdür nedir ztn oda aynı bunların cozumu varmı
Sıfır motorun fren balatasını niye temizlemek gereksin ki
Tapa gaz gidince yakiyor full depoyla tapagazda tek cizgi kaldi benzin simgesi yanip sonuyor 262 km yol yaptimEğer balatayı temizlediğin halde düzelmezse ve şayet yakın zamanda sert bir kasis veya çukurdan geçtiysen tekerlek milinin vidalarını gevşet ve milin duruş yönünü değiştir sonra sık.
Çok aşırı sıkılıldığında veya kasise sert vurduktan sonra gelir o ses.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
1400 km lik Bingöl istanbul yolculuğunuda gidiş dönüş bitirdik sağ salim..
Bu motorla uzun yolculuk biraz zahmetli ve yorucu. Geçen senede güney 4000 km lik bir seyahat yapmıştım.200 300 km lik duraklamalar olduğundan daha kolaydı.Ama direkt uzun yolculuk oldukça yorucu.
Ayrıca yakıtta hiç ekonomik değil. Gidiş 3.6 lt/km dönüş 4 lt/km yaktık.
100 kg ben 20 kg da yüküm vardı.
Yakıt hesabını düşünen hiç kimse bu motorla tapagaz gitmesin.Yakıyor hiç acımadan. 120 km ortalama ile geldim 4 lt uçtu.Hele Bolu ismailin yerinden G.o.paşaya gelinceye kadar 70 tl benzin içti 135 km basınca
Kuralkan'ın yaptığı iş mi şimdi ?
Motosikleti Mayıs ayının sonunda 8700 + muamele parası verip aldım. Şimdi sitelerinde fiyatı 8960'tan 8290'da çektiklerini yazıyorlar. Eylül ayından sonra motorun fiyatı 7500 olursa şaşırmayın.
Zaten aldığım bayi de 2015 yeni ürünü (orta ayaklı) geçen senenin fiyatıyla fatura etti. Sonra ekstra bir fatura daha kestirdim. Muameme Kilit ve aksesuar ücretleri dediler ona da.
İlla mide bulandıracaksınız yani. Klima satmıyorsun ki yazın fiyatını yükseltip kışın fiyatını indireceğin. Araç bu.
Tapagaz 4.5 litre yaktım, foruma da test fotoğraflarını koydum. İnanmadılar senin motorun bozuk, o kadar yakıyosa benzin dök yak o motoru dediler. Motorun fiyatının sürekli düşürülerek pahalı fiyattan alanların 2.elde satmak isterken zarar etmeleri sorun değil, Motorun iddia edildiği gibi tapagaz 2.5-3 litre yakmadığını belgelemek sorun oldu. Bu motor rakiplerinden farklı olarak sanki tamgaz sürülse dahi az yakıyor gibi gerçek dışı bir izlenim oluşturuldu. Halbuki 6500 deviri geçtiğin anda motor yakıtı resmen içiyor.Eğer balatayı temizlediğin halde düzelmezse ve şayet yakın zamanda sert bir kasis veya çukurdan geçtiysen tekerlek milinin vidalarını gevşet ve milin duruş yönünü değiştir sonra sık.
Çok aşırı sıkılıldığında veya kasise sert vurduktan sonra gelir o ses.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
1400 km lik Bingöl istanbul yolculuğunuda gidiş dönüş bitirdik sağ salim..
Bu motorla uzun yolculuk biraz zahmetli ve yorucu. Geçen senede güney 4000 km lik bir seyahat yapmıştım.200 300 km lik duraklamalar olduğundan daha kolaydı.Ama direkt uzun yolculuk oldukça yorucu.
Ayrıca yakıtta hiç ekonomik değil. Gidiş 3.6 lt/km dönüş 4 lt/km yaktık.
100 kg ben 20 kg da yüküm vardı.
Yakıt hesabını düşünen hiç kimse bu motorla tapagaz gitmesin.Yakıyor hiç acımadan. 120 km ortalama ile geldim 4 lt uçtu.Hele Bolu ismailin yerinden G.o.paşaya gelinceye kadar 70 tl benzin içti 135 km basınca
Tapa gaz gidersen yakar tabi tam gaz basip yakmayan bi motor soyle cg 125 tam gaz 18 krs cbf150 20krs cbr250 25krs yakiyo dip devor basarsan yakar yani tek yakmayacak motor sukuter spacy110 al anca o yakmaz dip gazdaTapagaz 4.5 litre yaktım, foruma da test fotoğraflarını koydum. İnanmadılar senin motorun bozuk, o kadar yakıyosa benzin dök yak o motoru dediler. Motorun fiyatının sürekli düşürülerek pahalı fiyattan alanların 2.elde satmak isterken zarar etmeleri sorun değil, Motorun iddia edildiği gibi tapagaz 2.5-3 litre yakmadığını belgelemek sorun oldu. Bu motor rakiplerinden farklı olarak sanki tamgaz sürülse dahi az yakıyor gibi gerçek dışı bir izlenim oluşturuldu. Halbuki 6500 deviri geçtiğin anda motor yakıtı resmen içiyor.