Bir atladığın nokta var. Keşke dediğin gibi olsa. Ama maalesef 7-8 ayım bu motorla yatıp kalkıp geçti. Ara ara ben de kullandım.
Esas olay ne biliyormusun. Motordur bu. Mekanik alet. Sorun çıkartır. Eyvallah.
Ama bir sorunda servis sorunu çözmek yerine pışpışlayıp eve yolluyorsa burada bir sıkıntı vardır. İş arkadaşımın da Ayzek'in de başına gelen bu.
Öneriyorsun motoru eyvallah. Ben önermem. Nedenini de yazayım.
Yaz başında elime bir miktar para geçti. 200 RS e niyetlendim. Kuralkanın müşteri destek hattını aradım. "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" diyen bir kadın çıktı. Şaka gibi

Sonra mail attım. Merak ettiğim soruları içeren. 8-9 tane soru vardı içinde. İşte ABS olcakmı, ne zaman gelecek vs. Tek satırlık cevap geldi. Motor geldiğinde bayiden öğrenebilirsiniz diye.

Yılmadım gittim Bajaj India'ya mail attım. Onlar da telefon bırakın biz sizi arayacağız diye otomatik bir mail gönderdiler 2-3 ay önce. (((

En son sağolsun burada Ekrem Ata bey cevapladı soruları kısmen. E ben foruma üye olmasan ne olacak? Daha alışverişin başında muhabbet buyken yarın bir gün bir sıkıntı çıktığında ne olacak? Ha buna cevap yok. Görüyoruz da şu anda sonucu.
Tepki çekmek demişsin de motor iyidir/kötüdür diye tek kelime çıkmadı şu ana kadar ağzımdan. Ama sorununu yazdığında linç edilen bir sürü insan gördüm forumda bu başlık altında.. E bak görüyorsun iki üç gönderi yukarıda lastik muhabbetini. Yazık günah. Bu kadar fanatikliğe gerek yok.
Ha sonuç mu? Aklında 200RS veya TVS'nin sıfırı olan ben pazartesi gittim CRF250L aldım. Kafam rahat hiç yoktan...