Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sporty uretimi sonlandirildi sadece street var dis mevzu tabi ki onemli fakat buyuk firmalarin ar-ge isine harcadiklari paralar orta ve kucuk olcekteki firmalarin cirolarina esdeger oldugunu dusunecek olursak kanal dis mevzuna takilmamak gerekiyor
Yagmur altinda ya da karda kuru zemin performansinda surmedigimiz fren mesafelerimi ona gore ayarliyoruz yagmur altinda kaymaz diyemem eski ybr makinasini aldigim gun lastik almaya gittigim icin yagmurda guzel hisler bekleme frenlemede ozellik ile arka tekeri cok rahat kilitliyor.
Ama kuruda heyseye izin veriyor..
Zaten motosiklet uzerindeki zamanimiz %90 gunesli havalarda geciyor..(Kuryeler haric)...
Bana amortisor konusunda yardimci olabilecek biri varsa da duaci olurum kendisine.
Cok sert arkadas nasil yapalim.)
Hadi tekeriniz duz basssin selametle...

Ben 4 mevsim biniyorum motora, ayrıca ankarada yazın bile yağmur yağıyo dün şehrin sokaklarının yarısı sular altındaydı. Lastik hamuru ne kadar kaliteli olursa olsun dişsiz lastiğin suda kızaklamasını önleyemez. Zaten aşırı yumuşak bir lastik de uygun değil çoğu kişiye 5000km'de 300 liralık arka lastiğin bitmesi iyi olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Bajaj Discover 125 çanta demiri sipariş ettim bakalım nasıl uyacak motora. Pulsar'ın çanta demiri 135 lira, gerek yok o kadar para vermeye. Elimde baya bi demir stoğu var gıcır gıcır. Keser kaynatır yaparım bişeyler.

Ayda bir hafta işe motorla gidip gelmeye başladım dur kalk fazla yok 5.500 devirde kaç kuruş yakarız 5.000 devir ile 5.500 devir arasında çok fark olurmu :queen:

Ben 4 mevsim biniyorum motora, ayrıca ankarada yazın bile yağmur yağıyo dün şehrin sokaklarının yarısı sular altındaydı. Lastik hamuru ne kadar kaliteli olursa olsun dişsiz lastiğin suda kızaklamasını önleyemez. Zaten aşırı yumuşak bir lastik de uygun değil çoğu kişiye 5000km'de 300 liralık arka lastiğin bitmesi iyi olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Bajaj Discover 125 çanta demiri sipariş ettim bakalım nasıl uyacak motora. Pulsar'ın çanta demiri 135 lira, gerek yok o kadar para vermeye. Elimde baya bi demir stoğu var gıcır gıcır. Keser kaynatır yaparım bişeyler.

Ince su caddesi deki sihay posete sarili pulsar seninkimi yoksa

Haklisin 4 mevsim kullanan ve soguk memlekette yasayanlar icin kullanmamak mantikli olur.
Lastik gercekten farkediyor herkes ihtiyaclari yasadigi iklimi ve maddi imkanlari dahilinde karar vermesi makul olur.
Maddi imkani olanlar icin soyleyeyim yagmurda metzelleri daha cok oneriyorlar herkesin aklinda olsun.
Sawa denilen kuryelerin de cok memnun oldugu bir urun var onu da es gecmeyin.
Yine yaziyorum amortisorun sert olmasi ile ilgili cozum bulabilen var mi?
Saglicakla kalin.

MERHABALAR ARKADAŞLAR..
BU FORUMU YAKLASIK 20 GÜNDÜR TAKİP EDİYORUM BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM.

BEN DAHA ÖNCE MOTOSİKLET KULLANMADIM. YAKIN ZAMANDA MOTOSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

MOTOSİKLET ALMA AMACIM ULAŞIM İÇİN FANTAZİ YAPMAK FALAN DEĞİL HAFTA SONLARI VE TATİLLERİMDE EŞİMLE BERABER GEZMEK .

UZUN YOLCULUKLAR YAPMAK

İNCELEMELERİM SONUNDA BAJAJ PULSAR 200 NS VE MONDİAL RX3 EVO ARASINDA KALDIM.

FİYAT, PERFORMANS VE KULLANIM AMACIMA GÖRE

HANGİSİNİ ALMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ.
TAVSİYELERİNİZİ MERAKLA BEKLİYORUM.

MERHABALAR ARKADAŞLAR..

BEN DAHA ÖNCE MOTOSİKLET KULLANMADIM. YAKIN ZAMANDA MOTOSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

MOTOSİKLET ALMA AMACIM ULAŞIM İÇİN FANTAZİ YAPMAK FALAN DEĞİL HAFTA SONLARI VE TATİLLERİMDE EŞİMLE BERABER GEZMEK .

UZUN YOLCULUKLAR YAPMAK

TAVSİYELERİNİZİ MERAKLA BEKLİYORUM.

Bende bi mondial var 3 kati para harcadim halada harciyorum mondialdan uzak dur mondial pismanliktir

Bende bi mondial var 3 kati para harcadim halada harciyorum mondialdan uzak dur mondial pismanliktir
Gel benim Mondial'e bin farkı gör. 2250 liraya aldım. Harcadığım bütün paralarla 3000 liraya geldi. Şu anda da 210cc 16 beygir canavar gibi motor :cherry: Hiç döküntü durmuyo gayet temiz motor.

bajaj ise 200 cc 24 beygir benim merak ettiğim mondial 250 cc rx3 evo ve pulsar 200 ns ten hangisi dersiniz mondil 10.600 TL. pulsar ise 8600 tl

Son düzenleme:
Gel benim Mondial'e bin farkı gör. 2250 liraya aldım. Harcadığım bütün paralarla 3000 liraya geldi. Şu anda da 210cc 16 beygir canavar gibi motor :cherry: Hiç döküntü durmuyo gayet temiz motor.

Bendekide gidiyo daga tasa vuruyom gitmem demiyo ama 3 gune bi bi yerinden patlak veriyo sasi haric ak sase haric son vidasina kadar degisdi bu gune kadar ama bi yerden sorun cikiyo duzenli binemiyosun

Bendekide gidiyo daga tasa vuruyom gitmem demiyo ama 3 gune bi bi yerinden patlak veriyo sasi haric ak sase haric son vidasina kadar degisdi bu gune kadar ama bi yerden sorun cikiyo duzenli binemiyosun
Benimki hiç sorun çıkarmıyo 500km yola kafam rahat giderim. Ustası benim, farkımız kalitemiz :cherry:

bajaj ise 200 cc 24 beygir benim merak ettiğim mondial 250 cc rx3 evo ve pulsar 200 ns ten hangisi dersiniz mondil 10.600 TL. pulsar ise 8600 tl

Uzerine alinmada enayalik olur mondiale o parayi vermek

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

Benimki hiç sorun çıkarmıyo 500km yola kafam rahat giderim. Ustası benim, farkımız kalitemiz :cherry:

Sen ankaranin neresindesin

ben ikisininde bayilerine gittim gördüm . mondial ban çok kalitesiz geldi özellikle arka ve yan sepetler. pulsar ise daha iyi geldi bana

MERHABALAR ARKADAŞLAR.

UZUN YOLCULUKLAR YAPMAK

TAVSİYELERİNİZİ MERAKLA BEKLİYORUM

Son düzenleme:
Ben de bir Mondial X-Treme Max var (şimdi oğlumun motoru) motorun kralıdır. Biraz güçlü olsa alemde üstüne motor tanımam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar