İsim vermeyeceğim ama ben bu formda şunuda gördüm adamla serviste karşılaştık yağ kaçırma problemı varmış sıvı conte çektiler hemde bakımını yaptırdı bende resetleme olayına çözüm ararken sohbet ettik formda üyeymiş tanıştık falan geçenlerde yazmış arkadaşımız şu kadar km oldu taş hiç bir sorunu yok memnunum diye malesef böyle insanlarda var
üstad yanlış anlama, motorda sorunlar illaki var ama şunuda es geçmemek gerekir, benim sorun anlayışım şudur; mekanikte atıyorum benzin pompası arızalandı değiştiler, şanzıman da 3 e geçmiyordu değiştiler, hava sensörü bozuldu değiştiler gibi sorunları ben sorun olarak görürüm, yağ kaçırma felan motorlarda illaki olur, ama basittir halledilir ki bu hataların çoğuda maalesef servis bazlı zaten, vida sıkmıyor, değişmiyor felan gibi saçma nedenleri olabiliyor. Şimdi bende de aynı sorundan gitmiş conta çektirmiş olsam açıkçası sorun olarak yazmazdım, neden dersen motor yolda bırakacak bir sorun yapmıyorsa ufak tefekleri halledilir, hani sürekli sorunlarda değil zaten. O yüzden insanlara da hak vermek lazım.