Cümleten Selamun Aleyküm abilerim.
Ramazan boyunca sahurdan sonraki tek eğlencem bu konuyu okumaktı ve neredeyse 367 sayfanın tamamını okudum(biraz psikopatça olabilir ama işsizlik işte

)
Kısacası saygıdeğer pazarlama müdürümüz Ekrem abimizden, onu sinir edenlerden

ve Ayzek abimizin kazasına kadar olan her şeyi biliyorum.
Ramazanın 1.günü malum motoru aldım. Motor konusunda çok acemiyim yaşım henüz 19. Şimdi benim merak ettiğim ve siz değerli abilerime danışmak istediğim bir kaç konu var.
1. Rodaj konusunda herkes farklı bir şey söyledi ve benim kafa allak bullak oldu. Yüksek devirli kullanacaksın diyeni de var, düşük devirli kullanacaksın diyeni de. Üstüne yük alma diyeni de var, ağırlık koy diyeni de. Motor şu an 650 km'de ve öyle böyle bi rodaj yaptık ama nasıl yaptık inanın bilmiyorum. Bu yüzden siz abilerim bu konuyu hem bana hem de merak edenler varsa diğer kullanıcılara şöyle en ayrıntısına kadar anlatabilirseniz çok çok çok mutlu olurum. (Umarım iş işten geçmemiştir)
2. Motor 0 km iken 12 lt=60 tl benzin doldurdum ve yanlış hatırlamıyorsam 240 kmde benzin bitti. O zaman bunu 22-23-24 kuruş olarak hesapladığımıı hatırlıyorum doğru mu hesapladım bilemiyorum ancak, burda bazı abilerimiz benzin tüketimlerini paylaşmışlar ve gördüm ki benim tüketim onlarınkinden 5-6 kuruş yukarda. Bunun sebebi sizce ne olabilir?
3. Motorun görüntüsü çok hoş ancak alt sakal muhabbeti olursa çok daha hoş duracağını düşünüyorum. https://www.youtube.com/watch?v=IqFz-Dk9zWE Bu videoda adamların motora yaptıklarını görünce motorumu daha çok sevdim ancak bizim ülkemizde bu tarz şeyleri yapabilen insanlar mevcut mu?
Saygılarımla..