Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motorumu bugün aldım, motorda hasar gören tüm parçalar deyişmiş, arızalanma sebebi yağ pompasıymış, yağsız kalan motor sürtünerek aşınmış, erken fark edip servise gitmesem kitlermiş motoru mazallah, ücret olarak yağ ve yağ filtresini aldılar 53 ₺ onları garanti karşılamıyormuş, motoruma kavuştum özlemişim :) 31 mayıstaki etkinlikte görüşürüz.

Motor racing tarzı oturuş şekli ve sert süspansiyonu dolayısıyla beli hassas kişileri mahfediyor. Su soğutmalı ve enjeksiyonlu commuter olsaydı onu alırdım ama yok, mecbur belimi kuvvetlendirmeye çalışacağım :cherry:

herkese merbaha benım motorum 2015 model ama yenı 2015 modellerde olan degısıklıkler yok ılk partıde aldıgım ıcın hadu 2014 olsa tamam derım ama bunda bır adaletsızlık durumu oldugunu dusunuyorum madem oyle bızedde yenı degısıklıktekı parcaları gondermelıler dıye dusunuyorum yanlıs bırsey soyledıysem herkesten ozurdılerım saygılar

Motorumu bugün aldım, motorda hasar gören tüm parçalar deyişmiş, arızalanma sebebi yağ pompasıymış, yağsız kalan motor sürtünerek aşınmış, erken fark edip servise gitmesem kitlermiş motoru mazallah, ücret olarak yağ ve yağ filtresini aldılar 53 ₺ onları garanti karşılamıyormuş, motoruma kavuştum özlemişim :) 31 mayıstaki etkinlikte görüşürüz.

hadi bakalım kazasız belasız arzasız keyifli sürüşler dilerim

Erken çözüm bulması sevindirici.

Peki benim motoru ma yağ pompası arızası olursa günün birinde 3 erken nasıl fark ederim ? Tüm motorlarda var yağ pompası. Acaba motor çalışırken yağ seviyesine bakmak yeterli olur mu.

Son olarak yağın değişme parasini da karşılamalari lazım. Sonuçta yağ değişimine sebep olan şey motor arızası. Ancak buna da şükür.

Erken çözüm bulması sevindirici.

Peki benim motoru ma yağ pompası arızası olursa günün birinde 3 erken nasıl fark ederim ? Tüm motorlarda var yağ pompası. Acaba motor çalışırken yağ seviyesine bakmak yeterli olur mu.

Son olarak yağın değişme parasini da karşılamalari lazım. Sonuçta yağ değişimine sebep olan şey motor arızası. Ancak buna da şükür.
Üst kapak yağsız kalacağı için zırıltı yapmaya başlar ve tapagaz kullanımlarda şişer yani motor güçten düşer. Cg'de yağ pompası gidikliğinden motor kilitlemez üst kapak sesli çalışır ve zamanla aşınır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-dunyada-2-turkiyede-tek-210767838/detay
Adam napmış motoru öyle ya türkiyede tekmiş,

Arkadaşlar gerçekten şu an 8.500 tl verilip pulsar 200 ns alınırmı. Alıpta pişman olan arkadaş varmı....Yada iyiki almışım bu motoru, benim bütün beklentilerimi karşılıyor diyen varmı.... arıza çıkartıyor mu...ve rampalarda artçıyla birlikte arabaları sollamada sorun yaşanıyormu... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-dunyada-2-turkiyede-tek-210767838/detay
Adam napmış motoru öyle ya türkiyede tekmiş,

[url]http://i.hizliresim.com/rQ9EW7.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/rQ9Eq7.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/7kv7EY.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/d5b8zX.jpg[/url]

benim fikrim hiç hoş olmamış... Orjinali daha yakışıklı....

Ne komik insanlar var ya. Adam gidip motorun her tarafını değiştiriyor, 2200 km de kullanıyor sonra gidip 10 bin TL para istiyor. Gerçek bir acayip milletiz. Bana bedava verseler binmem o motora...

Ne komik insanlar var ya. Adam gidip motorun her tarafını değiştiriyor, 2200 km de kullanıyor sonra gidip 10 bin TL para istiyor. Gerçek bir acayip milletiz. Bana bedava verseler binmem o motora...

Aynen katılıyorum. Çirkinlik abidesi haline getirip orjinalliğini boz bir de sıfırından % 25 daha fazla iste. Şahin görünümlü 131 olmuş. :)

Geçmiş olsun.Sorunun bu şekilde çözülmesine sevindim .

Motosikleti
Dominar 250
kendilerini ifade eden motor yapanlara saygı duyulmalı.
benimde böyle fikirlerim var ama satmak için değil, kenarda dursun, ufak tefek değişiklik yapmak istiyorum ama nerde bizde :)
şekil kime göre neye göre berbat?. bedava versinler sen binme, kendi el emeğin göz nurun olsa öyle konuşamazsın. şuanda o motorun sahibi bur da olsa ne kadar üzülür. adam ne kadar uğraşmış belki.

Arka lastik düşük hızda sert frenlemelerde çok kolay kızaklıyo gibi, Michelin lastik alsam çok fark eder mi yoksa dişli değil de kanallı lastik olduğundan mı çok kayıyor ?

Arka lastik düşük hızda sert frenlemelerde çok kolay kızaklıyo gibi, Michelin lastik alsam çok fark eder mi yoksa dişli değil de kanallı lastik olduğundan mı çok kayıyor ?

Iyi marka bir grip lastik her türlü farkeder, her motorda çok farkeder. Frenlemeyi geçtim her virajda değiştirmekle ne kadar iyi bir iş yaptığını düşünürsün. Imkanın varsa mutlaka değiştir. Birde çift al sadece arkayı değiştirme.

Arkadaşlar bu stop etme sorunu çözümüne kavuşmadı değil mi? Okuduğum hiçbir yerde çözümlendiği söylenmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar