Arkadaşlar bu stop etme sorunu çözümüne kavuşmadı değil mi? Okuduğum hiçbir yerde çözümlendiği söylenmiyor.
Benim motor toplandıktan sonra bu sorunda kalmadı, hergün stop ederdi iki gündür yapmadı.
Arkadaşlar bu stop etme sorunu çözümüne kavuşmadı değil mi? Okuduğum hiçbir yerde çözümlendiği söylenmiyor.
Stop etme sorunu size acikliyim yuksek devirdeki devir kesici erken devreye giriyo bazen okadar yanlis okuyoki devri 4bin devirlerde bile kesmeye basliyo buda stop etmesine neden oluyo yani tamamen elektriksel bi sorun enjeksyon veya ayakitla alakasi yok benim ayar oldugum noktada bu bu basit sorun 2 nedeni var 1 yazilim 2 deviri dinamodan olcuyolar bu yuzden 2 sebep stator konjektor gurubu koca bajaj bu ayipla satis yapmaya devam ediyor belki cozdu bu sorunu ama sattikdan sonra basliyo senin gorevin
Arka fren pedalı çok yukarda kalıyo fren yaparken ayağı hızlı bir şekilde yukarı çıkarıp pedala basmak gerekiyo rahatsızlık veriyor yedek olarak bi tane daha satın alıp pedalı kesip 3-4 santim aşağıya bakacak şekilde kaynatıcam.
Onu yaptığında sadece fren pedalı boşluğunu artırmış oluyorsun. Fren pedalının yukarı çıkmasını engelleyen dayandığı yer. Orada değişiklik yapmadığın sürece pedalın şeklini değiştirmediğin sürece fren pedalının konumu değişmiyor.ayarı olması lazım kardeşim. söküp birkaç diş aşağı takabilirsin. hafızam beni yanıltmıyorsa ben öyle olduğunu hatırlıyorum
Benim 2015 hala ediyor bugun bile 2 kere etti 2 cide zor calistirdim kabak gibi trafigin ortasinda kaldim nekorna ne kufurler yedim bir ara motoru orda oylece birakip basip gidesim geldi servisede gidemedim yarin goturucem olmadi bayiye birakicam satsin napiyorsa yapsinStop etme sorununun çözülüp çözülmediğini 2015 model kullanan arkadaşlara sormak lazım. Eski modellerde çözülmesi tabi ki gerekli ama asıl önemlisi sıfır alacak olan arkadaşlar için 2015 modellerde çözülmüş olması...
Benim 2015 hala ediyor bugun bile 2 kere etti 2 cide zor calistirdim kabak gibi trafigin ortasinda kaldim nekorna ne kufurler yedim bir ara motoru orda oylece birakip basip gidesim geldi servisede gidemedim yarin goturucem olmadi bayiye birakicam satsin napiyorsa yapsin
Benim 2015 hala ediyor bugun bile 2 kere etti 2 cide zor calistirdim kabak gibi trafigin ortasinda kaldim nekorna ne kufurler yedim bir ara motoru orda oylece birakip basip gidesim geldi servisede gidemedim yarin goturucem olmadi bayiye birakicam satsin napiyorsa yapsin
Arkadaşlar boxer ın stop etme sorununu bulduk belki pulsarın da aynıdır. Şöyle ki benzin az iken ilk kalkıştan sonra ilk kmlerde oluyor. Ben depoyu fulledikten sonra bu olmadı. Ayrıca yine bir boxer kullanıcısı depo kapağında gres yağ olduğunu ve bunun hava deliğini tıkladığını bu yüzden stop etmenin olduğunu söylüyor. Gres yağı temizledikten sonra benzin az iken de stop etmediğini söyledi. Sizde bir deneyin bu durumu bakalım.
Sizinkisi revizyon yapılmış orta ayaklı modellerden mi idi ? veya başka şekilde sorarsam hangi tarihte almıştınız tam olarak.
benim depo hep full karnını doyuruyorum keratanın en az 2 cızgıye düşmeden alıyorum en fazla benzin benzin seviseyle alakalı bi durum değil pulsarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
hayır orta sehpa yoktu servis taktı ve hediye etti 2015 modal ilk partiydi şubay ayında aldım ön şipariş ile
peki depo kapağını açıp temizlediniz mi? depo ağzında gres yağı varmış o kuruyup haav almasını önlüyormuş deponun
Benim motor da şubatta ithal edilmiş ama hiç stop etme yok.
Unilli alsan dişli fark ederdi, Michelin dişsiz olduğundan yolu zor tutuyor. Ben 10 santim kar varken dağa çıktım motorla :cherry:MENGU 16 bende Bajaj Discovery 125 ST var, ben kış aylarında ıslak zeminde güvenlik için 500tl nakite Michelin lastik aldım. Performans tabii ki değişiyor ama Kızaklama zamanı emin ol aynı, sadece orjinal lastikle kızakladığında ne kadar mesafe kayarsın? Michelin le ne kadar kayarsın? o ayrı
ama anında kızaklıyor merak etme![]()