Ekrandaki tüm simgelerin yanıp saati sıfırladığı oldu 2 defa, birkaç kez de stop etme yaşadım. Aynı şartlarda her seferinde yapmıyor kafamı kurcalayan da o zaten. Bu arada giderken stop ettiğinde 2 veya 3. viteste oluyorum, bir kez de yokuş aşağı kalkış yapmadan önce tekrarladı. Aynı rampadan 10 kere insem 1 defa eder 9 u normal sürüş gerçekleşir. Bu durumda sorunu kestirmek de zorlaşıyor. 1 kez ciddi bir kaza atlattım bu yüzden servis de net birşey söylemedi nasıl çözülür bilemiyorum. Yine yanlış anlaşılmamak adına söyleyeyim %1 oranında yaşanıyor bu sorun. Antalya Pulsar Grubu ile yaptığım toplu gezide yaşadım diğer motorlarda en ufak bir sıkıntı olmazken bende stop etti mesela. Aklıma gelmişken şunu da ekleyeyim marş dinamosu çalışmadığı için 2 defa sıkıntı yaşadım motoru vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım. Marş dinamosuna elektrik geliyor (çıt çıt şeklinde net ses duyuluyor) fakat marş basmıyordu. Servis bağlı olduğu vidanın gevşediğini söyledi ve sıktı. yaklaşık 200km önce yapıldı ve şimdilik bir sıkıntı yok. Bu iki sorunun birbiri ile bağlantısı varmı bilemiyorum, bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum.