Valla lastikler de motorla birlikte geldiği için henüz kullanma test etme imkânımız olmadı . ama eski lastiklerden iyi olduğu kesin bence
Denge sensörü nü iptal ettirip bir müddet kullandıktan sonra yine stop ediyor mu diye deneyen yok mu?
ayzek; hayır etmiyor 1,deyken yapıyor çünki stop .Bazende c05 diye bir yazı çıkıyor ekranda neyinnesidir bilmiyorum hata kodumu acaba..
bu mrf marka lastikler 2014 modellerdeki lastikler gibi derhal değiştirilecek kadar kötü mü ? Sıcak yaz aylarında idare eder mi ?
Saat nasıl ayarlaniyodu arkadaşlar
Benim sorunum giderken olmustu yani gazi sabitlemis hic biseyle.isim yokken 3 - 4 kez gelmisti basima ucuz atlatmis her seferinde sonra serviste sagolsunlar tepeden tirnaga ilgilendiler aku degisti simdilik sorunum yok parcalardan kaynakli arzalari beyin kayit ediyor serviste bakiyor ama uku gorunmuyor buda sunu dusundurebilir beyinde arza kaydi olmamasi akuyu degerlendirmeye almamizi dusundurebilir bir arkadas ilk bir kac kilometre araliginda yapiyor demisti aku zayiflamis olabilir ondan dolayi olabilir yada sivi aku yokus asagi egimde sorun teskil ediyor olabilir tabiki bunlar varsayimlar gene kesin cozum serviste sagolsun ustalar tepeden tirnaga didik didik ettiler sorun halloldu kayalar servise birkez daha tesekkur ederimselam arkadaşlar bende pulsarı ilk alanlardanım ve bu problemle (stop etme)hiç karşılaşmadım ama bir önceki sayfada arkadaşlarımızdan biri bunun aküden kaynaklandığını söylemiş bence da sorun aküden olabilir .sorunu aşan arkadaşlar buraya yazarsa hepimiz seviniriz.saygılarımla herkese iyi sürüşler.
Saat nasıl ayarlaniyodu arkadaşlar
Kontagi ac gostergede 2 tane kontrol dugmesi var ayni an bas 8 saniye kadar bekle saat ayarlama konuma gelicek soldaki dugme saati sagdaki dakkayi ayarliyor ayarlamani yaptikdan sonra 2 dugmeye 3-4 saniye kadar ayni anda basili tut saatin ayarlandi
...
Kontagi ac gostergede 2 tane kontrol dugmesi var ayni an bas 8 saniye kadar bekle saat ayarlama konuma gelicek soldaki dugme saati sagdaki dakkayi ayarliyor ayarlamani yaptikdan sonra 2 dugmeye 3-4 saniye kadar ayni anda basili tut saatin ayarlandi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Benim sorunum giderken olmustu yani gazi sabitlemis hic biseyle.isim yokken 3 - 4 kez gelmisti basima ucuz atlatmis her seferinde sonra serviste sagolsunlar tepeden tirnaga ilgilendiler aku degisti simdilik sorunum yok parcalardan kaynakli arzalari beyin kayit ediyor serviste bakiyor ama uku gorunmuyor buda sunu dusundurebilir beyinde arza kaydi olmamasi akuyu degerlendirmeye almamizi dusundurebilir bir arkadas ilk bir kac kilometre araliginda yapiyor demisti aku zayiflamis olabilir ondan dolayi olabilir yada sivi aku yokus asagi egimde sorun teskil ediyor olabilir tabiki bunlar varsayimlar gene kesin cozum serviste sagolsun ustalar tepeden tirnaga didik didik ettiler sorun halloldu kayalar servise birkez daha tesekkur ederim