yok abi fotoshop bu=)
Benim motorun arzasiyla ugrasirken serviste tesadufen karsilastigim kuryedir rolantide dalgalanma oluyor baskada sorunu yok demisti
yok abi fotoshop bu=)
Benim motorun arzasiyla ugrasirken serviste tesadufen karsilastigim kuryedir rolantide dalgalanma oluyor baskada sorunu yok demisti![]()
Selam arkadaşlar . bugün öğlen antebe giderek selçuk motor dan kırmızı pulsarımı teslim aldım . adanadan bayaa uzak olduğu için mesafe Doblo aracimla getirmeyi tercih ettim daha adanayada 1 saat önce girebildik. Bu ikinci pulsarım ilki beyazdı bu kırmızı daha öncede kullandığimdan test etmedim binmedim henüz arabada duruyor sabah indirecez ama ilk izlenim olarak 2015 modellerin lastiği değişmis eski traktör lastiği gibi deseni olan lastikleri takmamislar motora bu lastiklerin deseni bayaa güzel duruyor başkada gözle görülür bi farklılık yok gibi . Allah hayalini kuran isteyen dileyen herkese nasip etsin inş .
Selam arkadaşlar . bugün öğlen antebe giderek selçuk motor dan kırmızı pulsarımı teslim aldım . adanadan bayaa uzak olduğu için mesafe Doblo aracimla getirmeyi tercih ettim daha adanayada 1 saat önce girebildik. Bu ikinci pulsarım ilki beyazdı bu kırmızı daha öncede kullandığimdan test etmedim binmedim henüz arabada duruyor sabah indirecez ama ilk izlenim olarak 2015 modellerin lastiği değişmis eski traktör lastiği gibi deseni olan lastikleri takmamislar motora bu lastiklerin deseni bayaa güzel duruyor başkada gözle görülür bi farklılık yok gibi . Allah hayalini kuran isteyen dileyen herkese nasip etsin inş .
Orta sehba standart olarak verilmiyormuydu
Bas sayfalarda standart olarak verildiği yazıyordu sonradan iptal mi edildi.
Benin motorda yok.
Hem zam yapıp hem de orta sehbayı iptal mi ettiler.
Abilerim hafta ici motor alicagim cbr 125. Mi pulsar 200 ns mi pulsar elimde kalirmi : cbr. Cok saglam bir motor. Ama sikilirmiyim 1-2 yildan sonra
Farkinsayim abi ama. Simdi bajaj aldim. Patladi kaldi elimde olmasin. Ogrenci adamim kredi ile giriyorum motor isine. Yani demek istedigim su. Harcligimdan kisarak oducegim. Ve. Diral dedede kullaniyo oneeiyo ama mesela direksiyonunda bir milim bosluk varmis. Bunlae onemli. Boyle sikintilAr yasarmiyim
Arkadaşlar, yeni aldığında motorun sertliğinden şikayeti olup da sonradan şikayeti geçen var mı? Şundan soruyorum; cihazı bana göre uzun sayılabilecek bir süre kullandıktan sonra bel ağrısı yaptı biraz. Oturuş pozisyonuna alışmamış olmam, fiziki kondisyonun az olması da etken olabilir bunlara ama yorumlarda motorun biraz sert olduğunun belirtildiği de bir gerçek.
Aklımdaki kontrol ve önlemler listesi:
-Lastik basınçlarını tekrar bir kontrol ettirmek.
-Seleye dolgu yaptırmak. (Bu çözüm olur mu amortisör sertliğine)
-Çoğu kişi etki etmiyor demiş ama arka amortisörü yumuşatmak. (Bunu nasıl yapabilirim?)
Sele bir sureden sonra agri yapiyor ama ilk gune gore yumusadi biraz benim sele kasislerde ve cukurda biraz sert ama agrinin bele vurmasinin oturus pozisyonu ve kasislerden gecerken hafif totoyu kaldirmadigin icin olabilir direk bele vuruyor cunku video belki isine yarar
https://youtu.be/uVXYoh3ujkk