Attila abi 24 aydaki toplam maliyet ve taksit tutarı ne kadar yazarmisiniz.
Sahibinden ilan sahipleri her zaman sisirilmis fiyatla yazarlar. Bende pulsar almayi dusunuyorum bu arada foruma bu motor icin uye oldum. Kullananlarin tecrubeleri benim icin onemli. Ama en onemli soru motor 20 25 bin olunca ne durumda olacak.
Attila abi 24 aydaki toplam maliyet ve taksit tutarı ne kadar yazarmisiniz.
selam arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler.Bende pulsarcıyım ve yaz döeminde konyadan manisaya 400 km den fazla yol yaptım giderkende gelirkende ve hiç bir sorun yaşamadım ve 100-110un altına hiç düşmedim çoğu yerde mecbur kalmadıkca.Manisadan edremit ayvalık altınoluk bozcaada yenifoça eski foça hep gezdim. ve bunları yaparken 2 kişiydik bu anlattığım yerlerde motor kullananlar bilir yolların nasıl olduğunu hep devirli kullandım.Demem o ki millet kıskandıkça çamur atmaya çalışıyo yok şumu olur bumu olur şişermi gidermi 20binden sonra ne olur bunuda (Altın elbiseliden) öğrenmişler..kardeşim sen bakımlarını zamanında yaptır yağına suyuna zincirine dikkat et gerisi Allaha kalmış..Şu adamlar bu piyasaya girmeseydi hala çinlilerle uğraşıyo olacaktık.Japonların çeyrek porsiyonluk motorlarına verdiğimiz paraları untmayın derim ben.yani yiğidi öldür hakkını yeme pulsar iyidirrr...
G antep bayisi gazi motordu zannedersem peşin fiatina 9 taksit yapiyor vade farksiz ancak motor kalmadi ellerinde bildiğim kadariyla ilanlari bazen güncelleniyor bazen yayindan kaldiriyolar .
Mrb arkadaslar motoru herturlu yol ve hava sartlarindan kacinmadan kullanan biriyim hatta 2,5 saat kis ayinda siddetli yagmur ve ruzgar yiyecekkadar; yeri gelecek yayla yoluna yeri gelecek otobana yeri gelecek camura islak yola gidecegim motorla ayrica motoru iyi yatiran yatirmaktan korkmiyan ve butun kuruyucu ekkipmanlarimi giyinip milletin bana tuhaf tuhaf bakip gulucukleriyle robokop gibi yoluma devam eden biriyim.Bu sebeplerden oturu her turlu yol ve hava sartinda yola iyi tutunmami sagliyacak bir cif motorsiklet lastigi lazim bana fiyatinin nekadar oldugunun onemi yok. Bana tavsiye edebileceginiz lastin ne olabilir anliyan arkadaslar bilgilerini benimle paylasirsa sevinirim
Mrb arkadaslar motoru herturlu yol ve hava sartlarindan kacinmadan kullanan biriyim hatta 2,5 saat kis ayinda siddetli yagmur ve ruzgar yiyecekkadar; yeri gelecek yayla yoluna yeri gelecek otobana yeri gelecek camura islak yola gidecegim motorla ayrica motoru iyi yatiran yatirmaktan korkmiyan ve butun kuruyucu ekkipmanlarimi giyinip milletin bana tuhaf tuhaf bakip gulucukleriyle robokop gibi yoluma devam eden biriyim.Bu sebeplerden oturu her turlu yol ve hava sartinda yola iyi tutunmami sagliyacak bir cif motorsiklet lastigi lazim bana fiyatinin nekadar oldugunun onemi yok. Bana tavsiye edebileceginiz lastin ne olabilir anliyan arkadaslar bilgilerini benimle paylasirsa sevinirim
SJ4000 Aksiyon kameram bugün elime ulaştı yakında ornek videoları hız denemelerini yüklerim. Almak isteyen arkadaşlar banggood.com dan satın aldım ben çinden 16 günde bana ulaştı. Almak isteyenler olursa alışveriş sepetini doldurduktan sonra kupon kodu kısmına BGDEAL yazarlarsa 10 $ indirim kazanırlar. Ben 86 $ a yani 192 tl ye aldım gerçek orjinal sj4000 geldi ebay'i pek önermem almak isteyen arkadaşlara.
İyi forumlar![]()
daha öncedende yazmıştım pulsar beni bozdu, rodaj yalan oldu diye 480 km de arıza ışığı yandı ama herhangi bi şakırtı tıkırtı stop etme aşırı ısınma gibi bi sorun yok hayırdır inşallah![]()
daha öncedende yazmıştım pulsar beni bozdu, rodaj yalan oldu diye 480 km de arıza ışığı yandı ama herhangi bi şakırtı tıkırtı stop etme aşırı ısınma gibi bi sorun yok hayırdır inşallah![]()