Bence bir ilk önce git kendin servis al ondan sonra başkalarına tavsiye et hemen karar verme derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
ben kesinlikle önermem.ben motor servisi için nereye götürsem diye düşünüyorum ankarada sevis sıkıntı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
Ankara'da 4.44 Motor'a yaklaşık 1 saat önce kaporamı verdim. Aynı yoğunluk burada da söz konusu. Sağolsun bayi sahibi Tolga Bey çok güzel yardımcı oldu, bizzat ilgilendi.
Temmuz ayı içerisinde Ankara'ya gelecek motorların sahibi hazırmış tabii vazgeçen olmazsa. Ağustos sevkiyatında gelecek motorum inşallah. Ankara'da olanlara Pulsar ve motosiklet ekipmanları konusunda kesinlikle 4.44 Motor'u öneririm.[/QUOT
.
--Adam motor satacak sana herhalde iyi davranır daha sonra neler satacak daha sana neden kötü davransınki:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Arkadaş eksik kopyalamış
PULSAR 200 NS POZİTİF YÖNLER
• Dik oturma poziyonu uzun mesafelerde konforlu bir sürüş sağlıyor.
• Sele geniş ve yumuşak ve sürücü ile artçı arasında yeterli mesafe var.
• Yumuşak kalkışlı bir motoru var.Otobanda uzun süre hızlanarak sürme isteği uyandırıyor.
• 200 NS’in egsoz sesinin çift karakteri var.5000 devir altında sessiz bir motor gibi çalışırken 7000-8000km üstünde spor bir motorun gırtlaktan gelen sesini alabiliyorsunuz.
• Araç virajlarda çok iyi ve size bir pist yarışmacısı hissi veriyor.
• Frenler çok iyi ve harika iş görüyor.Yalpalama olmaksızın motoru anında durduruyor.
• Akla takılan diğer bir soruda egsozun altta olması.Acaba yağmurlu veya sel sularının olduğu yerlerde ne olur? Bu konuda da terredüt etmenize gerek yok.Dizinize kadar suyun içine girip çıkmış olsanız bile,motoru biraz durdurup tekrar çalıştırdığımızda kısa sure içiresinde normal çalışma performansına geri dönüyor.
PULSAR 200 NS NEGATİF YÖNLER
• Üzerinde CBR ve Apache üzerindeki dövülmüş debriyaj olmadığı için vitesi 1’den 2’ye atarken boş vitese geçebiliyor veya vitesi düşürme sorunu yaşayabiliyorsunuz. Ama bu çözülemeyecek bir sorun değil.
• 200NS üzerinde çok zayıf bir korna var.Şehir içinde yetersiz kalıyor ve otobanda duyulması neredeyse imkansız.İlave bir korna ile yada mevcut kornayı değiştirerek sorunu çözmek zorunda kalıyorsunuz.
• Lastikler üzerine konuşmak gerekirse,sert kauçuktan üretilmiş bu lastikler yola iyi tutunmuyor.Ama kullanım süresi yumuşak lastiklere göre daha uzun.
• Araç üzerinde sadece yan sehpa ile geliyor.Alt sehpayı istiyorsanız ayrıca tedarik etmelisiniz.
• Direksiyon kilidi sadece sola çevrildiğinde devreye giriyor.Sağa çevirdiğinde direksiyon kitlemiyor.
• Son olarak,soğuk havalarda çalışması nasıl diye merak edenler var.Rölantisi iyi ayarlandığı sürece hiçbir sorun yok
---benim motorda vitesle ilgili hiç bir problem yok.motor testi yapan bir adamda 4- 5 arasında boşluk var ayrıcada biraz sert tepmek gerekiyor diyor.benim kafamda da dogruşu kuşku oluşmuştu..Vitesler yağ gibi geçiyor arkadaş, bu tecrube eden arkadaşların motorları Rolls-Royce gibi motorlarımı acaba? anlayamıyorum.
--lastikleri kötülüyorlar tamam daha iyi lastikler takılabilir ama öyle bir sıkıntı göremedim ben,gayet güzel tutunuyor frenlemede başarılı daha ne olsun.
---benim motorda yaşadıgım tek sıkıntı koltuğun uzun yolda rahatsız etmesi oldu şehir içinde ve kısa mesafede problem oluşturmuyor bence...
---Kornası resmen araba kornası havalı kornamı taksalardı..