Yine de Barkın Bey in hakkını yememek gerek. Alınır fiyat performans açısından iyi demiş ki bizim de söylediğimiz bu yönde.
Ooo gündem değişmişBarkın abi de test etmiş daha ne istiyonuz la:queen: Valla onu bunu bilmem,almaya niyetiniz olsa da olmasa da bi kullanın pulsarı.Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.Bana göre lastik kötüdür sana göre değil,bana göre sele sert sana göre değil...
Ktm duke 390 'test etmiş idi aea yere göğe sığdıramamıstı cok begenmıstı ,karakter olarak ve kullanılan malzeme olarak bu kadar benzer bır urunu anlatırken bıraz kacak dovusmus gibi geldi bana herkezin bildiği az sayıdakı sorunlardan bahsetmıs ıyı yanlarınıda soylemıs ama yarım agız ...bence aea ktm ci ve onun cok begendıgı ktm yi bajaj la kıyaslanması onun canını sıkmıs galıba : )
30 dk. sonra beyin mi arızalandı-biraz erken değil mi???:cyclopsan:silent:Arkadaslar Parça sıkıntısı oldugu kanısına nerden vardınız bilmiyomiyi yağ filtresi geç gelmiş ordan yola çıkarak parça sıkıntısı var yok parça yok herkes müneccim olmuş haberimiz yok vallaha
bana tam olarak motorun çalışması ve yurumesi için önemli olan 4 adet parça geldi özellikle de birisi beyin hemde aynı gün kargo ile.. yag filtre öenmli yoksa beyin gibi elektronik parçalarmı. Ben motoru aldım 30 dakka sonra arızalndı ama bizim burasının küçük yer olması kaynaklı montaj hatasından dolayı bir arıza gercekleşti hemen ekrem beye mesaj attım 2 saat sonra direkt kendisi geri döndü ve bizzat kendisi ilgilenmeye basladı. nasipse bugun alıcam motorumu servisten. lütfen almadan kullanmadan hayali şikayetlerde bulunmayın. herkese hayırlı günler...
Bir pulsar kullanıcısı olarak AEA incelemesine katıldığım ve katılmadığım noktalar.
1. Plastik polietilen, ABS değil. Kırarsanız UCUZA alırsınız. Katılıyorum.
2. Aynaların yetersizliği Katılıyorum. (Gevşekliği veya sıkılığı ayarlanabiliyor.)
3. 4. ve 5. vites arasındaki boş vites. Katılmıyorum. 1 ile 2 arasındaki boş vitesi bulmak bile alışkanlık gerektiriyor. Vites geçişleri yumuşacık. Acemi olduğum halde Şankırt diye hiç vites değiştirmedim. Vitesi tekmelemek zorunda kalmadım.
4. Lastik. Kısmen katılmıyorum. Evet lastikler kaliteli değil. Ancak piyasadaki nylon lastikler kadar da kalitesiz değil.
5. Duke 200 diski ile aynı marka olup da nasıl aynı disk olmaz anlayamadım. Duke 200 ile yana yana koyup detaylı incelenmeli.
6. Uzun kısa far düğmesi. Katılıyorum.
7. Bana göre başka bir eksiklik sinyallerin sesli bir ikazının olamaması ben sinyali hep açık unutuyorum.
Bir pulsar kullanıcısı olarak AEA incelemesine katıldığım ve katılmadığım noktalar.
1. Plastik polietilen, ABS değil. Kırarsanız UCUZA alırsınız. Katılıyorum.
2. Aynaların yetersizliği Katılıyorum. (Gevşekliği veya sıkılığı ayarlanabiliyor.)
3. 4. ve 5. vites arasındaki boş vites. Katılmıyorum. 1 ile 2 arasındaki boş vitesi bulmak bile alışkanlık gerektiriyor. Vites geçişleri yumuşacık. Acemi olduğum halde Şankırt diye hiç vites değiştirmedim. Vitesi tekmelemek zorunda kalmadım.
4. Lastik. Kısmen katılmıyorum. Evet lastikler kaliteli değil. Ancak piyasadaki nylon lastikler kadar da kalitesiz değil.
5. Duke 200 diski ile aynı marka olup da nasıl aynı disk olmaz anlayamadım. Duke 200 ile yana yana koyup detaylı incelenmeli.
6. Uzun kısa far düğmesi. Katılıyorum.
7. Bana göre başka bir eksiklik sinyallerin sesli bir ikazının olamaması ben sinyali hep açık unutuyorum.
Dostum servisde yanlis montajdan kaynaklanan bir sorundu beyin saglam ustundeki basinc noktasini kirmis cakma servisakuyu yanlis monte ettigi icin.