20 bin km sonrası...Adam 100küsür km test etti.neyse bişey demiycem.Töbe töbeeee
Bajajın Avrupa macerası başlamak üzere arkadaşlar.
Dün öğleden sonra eşimle beraber Samsun dan yola çıktık. Boludağı Polisevinde konakladık. Az sonra İstanbul istikametine doğru yola çıkacağız.
Yarın sabah kısmetse Bulgaristan a gireceğiz.
Bulgaristan, Romanya, Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Yunanistan, Ege şeklinde büyük bir tur planlıyorum. Motor ve sert seledeki popom sorun çıkarmadan ne kadar gezebileceğim bakalım.:thumleft:
İnternet bağlantısı ve fırsat buldukça buradan resim de paylaşırım inşallah.
Pulsar ın balonmu yoksa tam bir fiyat performans ürünümü olduğu yakında belli olur. Benim düşüncem zaten belli. Pulsar a güvenmesem, bayi ve servis ağının olmadığı bu coğrafyalara çıkmayı düşünmezdim. İnşallah Pulsar beni ve sizi yanıltmaz.:king:
Evet motoru gömmemiş (zaten çarpılır öyle bişey olsa) ama hakkınıda vermemiş bana kalırsa. Evet pek bi eleştri yok gibi duruyor ama videonun genel tavrında sanki küçümseyici bi hava var. Barkın beyin kendisi bir japon fanatiği olduğundan normal karşılıyorum. Diger 250'liklerden performans olarak farkı yok demesini vs. beklerdim ben.
Otoyolda tıpa-gaz 143 diyor-az yakıyor....ne güzel işte (155-160 basanlar nerde????)...:cat:
http://www.youtube.com/watch?v=4cBdM0AcVKY
AEA Sonuç olarak bu motoru yerle bir edecek yorumlar yapmadı ki ve yerle bir edilecek bir yanı da yok kanımca ki 2 3 günlük bir firmadan bahsetmiyoruz.
( Megelli 250r video'sunu izleyenler ve daha sonrasında araştıranlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır. )
Motorları yıllardır yollarda olan bir firmadan bahsediyoruz,ümitlenmeyi gerektirecek bir durum yok bu açıdan bakıldığında.
Cbf,ybf'yi sat başka x firmalı motoru al kim ? ne için ? demek istesin ki.
İnsanların beklediği de o değildi sadece acımasızca yapılan yorumlar karşısında,tabuların kırılması amacı ile bir uzmanın da incelemesinin yararlı olacağı fikrine varıldığı için böyle bir durum ortaya çıktı.
Kısacası şu an bahsedildiği kadarı ile gerçekten + yönleri tatminkar ve - yönleri de o kadar albenisini yitittirecek düzeyde değil.
Bizlerin sanki sahibiymişiz gibi diğer X firmalarını savunmaktan vazgeçip objektif bakış açısıyla bakarak yorum yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
Bizler tüketiciyiz deneriz,alırız,yorumlarız. Ama bu bizi diğer markaları kötüye yormaya itmemeli.
Yamaha Bajaj'ı döver,Honda Ktm'yi yok eder vs.
AEA ve bir çok kullanıcının da yorumlarından yola çıkarak bu motor'un diğer firmalardan pek eksiği olmadığını görebiliyoruz ve bunu inkar etmenin de bir anlamı yok.
Sevgi ve Saygılarımla
Hayırlı Ramazanlar
valla kardeş AEA ister desin ister demesin gördük kullandık ,duyuyoruz ,okuyoruz.dolayısıyla son cümlendeki "bajajı segmentinin en üstüne koyma ve fiyat olarak alınacak en iyi motosiklet" kavramını pulsarın en azından şu ana dek yeterince hakettiğini görmekteyiz....aksini düşünenleri ceplerine minimum 5 bin lira daha koyarak honda ,ktm,sym,suzuki vs. bayilerine davet ediyoruz,çaylar benden...dediklerinin çoğuna katılmakla beraber şunu da söylemek isterim, tabi ki bajaj kendisini birçok ülkede kanıtlamış bir durumda fakat Türkiye'ye yeni girdiler, uzun vadede yedek parça, KALİTELİ servis vb yönlerden kendini Kuralkan çatısı altında tam kanıtlamış bir marka değil bence.. Birçok ülkede kendini kanıtlamış markalar Türkiye de bahsettiğim sebeplerle yeterli takdiri elde edemiyor. ''Cbf,ybf'yi sat başka x firmalı motoru al kim ? ne için ? demek istesin ki.'' demişsiniz, benim bu konuda yazdıklarım direk bu anlamda değildi. Ben sadece buraya yorum yapan arkadaşların bazılarında barkın abiden ''bajajı segmentinin en üstüne koyma ve fiyat olarak alınacak en iyi motosiklet'' yorumlarını beklediğini sezdim. Herkese İyi günler
Deðerli Pulsar kullanan arkadaþlar, + ve - lerden bahsedilirken far aydýnlatma konusundan bahsedilmemiþ. (Ya da ben kaçýrdým.)
Geceleri far aydýnlatmasý nasýldýr? Malum biz Honda cbf150 kullananlarýn en büyük sýkýntýsý far aydýnlatmasý. Pulsar'ýn far aydýnlatmasý geceleyin yeterlimidir? Cevaplarýnýz için þimdiden teþekkür ederim.
bundan sonrada sürekli sürenlerin bahsettiği gibi pozitif devam eder umarımvalla kardeş AEA ister desin ister demesin gördük kullandık ,duyuyoruz ,okuyoruz.dolayısıyla son cümlendeki "bajajı segmentinin en üstüne koyma ve fiyat olarak alınacak en iyi motosiklet" kavramını pulsarın en azından şu ana dek yeterince hakettiğini görmekteyiz....aksini düşünenleri ceplerine minimum 5 bin lira daha koyarak honda ,ktm,sym,suzuki vs. bayilerine davet ediyoruz,çaylar benden...