Arkadaslar bazilariniz motoru kotulemekle ugrasmis bazilari savunmakla.. buna gerek yok. Bajaj sizin babanizin mali degil yada bajaj sizin sahip oldugunuz firmanin rakibi degil. Ben sadece suna bakarim: karsimda ne kadar kurumsal bir firma var. 4 kez teslimat ertelenirse ilk gelen motorda orta sehpa varken sonrakilerde kaldirilirsa(ki bugun en dandik cinlide bile var) ilk bakima 90 lira gibi bi para verilirse, ikinci elin ne olacagi belli olmazsa,yedek parca gelecek mi gelmeyecek mi kaygisi olursa ben calisan hak eden baska birinden motor alirim. Para benim tercih benim. Yok soyle oldu yok anlasma oldu ondan gecikti bundan gecikti beni ilgilendirmez. Ben verilen soze bakarim. ve son olarak bayilere gonderdiginiz yaziyi gordum hangi parcalar servisi disi diye yazmissiniz valla unuttugunuz parca yok sanirim garanti hikaye olmus. Isin asli motor sahane ama sizde is yok. Bu motora koy honda armasi bak satisa ve servise.
Not: karsiyaka motoshoptan vazgectigim bajaj pulsar kaporami aldim. Hic sikinti cikarmadilar. Adamlarda magdur. Siparis verenler hesap sorup durmuslar. Serhan beye ayrica tsk ederim.
Iyi ramazanlar
Not: karsiyaka motoshoptan vazgectigim bajaj pulsar kaporami aldim. Hic sikinti cikarmadilar. Adamlarda magdur. Siparis verenler hesap sorup durmuslar. Serhan beye ayrica tsk ederim.
Iyi ramazanlar