Bugün bende epey bir süredir takip ettiğim konuyu hatmettikten sonra üye olarak cevap yazmayı istedim. bir buçuk aydır Pulsar'ı takip ediyorum. Bundan epey önce scooter'ım sayesinde abone olduğum( tamircime yeni motor almak istediğimi ama ne alacağıma karar veremediğimi söylemiştim. O da bana Pulsarı söylemişti.Çok oralı olmamıştım. Önce fiyat dolayısıyla Honda PCX e yöneldim. Ancak motor bir ayı geçkin süredir bayilerde yok. SONRA ybr baktım.Tam karar kılmıştım almaya gidiyordum sitede bu konuyu gördüm okumaya başladım. Gerçekten kullanıcı yorumlarına ihtiyacım vardı. Ama gördüm ki Pulsarın hem satışı süper gidiyor hem de yorumlar süper. Karar kıldık bakalım alacağız pulsar ı ama o da yok piyasada.Menemen deki bayii 27 haziranda gelecek dedi.Mavisinden ayırttım bakalım.27 sinde alabilecek miyiz?Bu kadar yok satması ve belki de forum da okuduğum kadarıyla o sevkiyatın 7 temmuza sarkabilecek olması düşündürüyor. O tarihten sonra yazın yarısı gidiyor. Hemen alıp binmek istiyor insan...:cherry:
Bugün bende epey bir süredir takip ettiğim konuyu hatmettikten sonra üye olarak cevap yazmayı istedim. bir buçuk aydır Pulsar'ı takip ediyorum. Bundan epey önce scooter'ım sayesinde abone olduğum( tamircime yeni motor almak istediğimi ama ne alacağıma karar veremediğimi söylemiştim. O da bana Pulsarı söylemişti.Çok oralı olmamıştım. Önce fiyat dolayısıyla Honda PCX e yöneldim. Ancak motor bir ayı geçkin süredir bayilerde yok. SONRA ybr baktım.Tam karar kılmıştım almaya gidiyordum sitede bu konuyu gördüm okumaya başladım. Gerçekten kullanıcı yorumlarına ihtiyacım vardı. Ama gördüm ki Pulsarın hem satışı süper gidiyor hem de yorumlar süper. Karar kıldık bakalım alacağız pulsar ı ama o da yok piyasada.Menemen deki bayii 27 haziranda gelecek dedi.Mavisinden ayırttım bakalım.27 sinde alabilecek miyiz?Bu kadar yok satması ve belki de forum da okuduğum kadarıyla o sevkiyatın 7 temmuza sarkabilecek olması düşündürüyor. O tarihten sonra yazın yarısı gidiyor. Hemen alıp binmek istiyor insan...:cherry:
Arkadaslar bende yeni motorsiklet almaya karar verdim. Bajaj pulsar 200 ns ile honda cbr 250r 2014 cift farli model arasinda kaldim. 12.800 yeni honda fiyati. 7.300 bajaj fiyati. Dik oturus pozisyonunda en az 2 yil binip cok zarar etmeyecegim. Servis te sikinti cekmeyecegim bir motor istiyorum. Tarafsiz olarak yorum yapmanizi bekliyorum. Sizce cbr mi pulsar mi. Cbr de one yatmam gerek mi hangisinin sürüşü daha rahat. Ilk motorum olacak il ankara is:memur. Degerli cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim arkadaslar ve abiler.
Var da 200 dolarmıydı neydi yanlış hatırlamıyosam,geçmiş sayfalarda sitenin ismini de vermişlerdi
arkadaşlar. motorsiklet tehlikeli mi diye arama yaptım. ve açıkçası anlatılan olaylar sonrası biraz ürktüm. sizle kaç yıllık motor kullanıcısınız ve sizce de şehir içinde normal trafikte seyir halinde kaza yapma oranım nedir. birde bu alt sakal dediğiniz şey nedir? neden bu motor da yok. ilginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
5) Son olarak: Bu tereddütle motosiklete kullanıcısı olmanızı tavsiye etmem. Çünkü motosiklet bir yaşam biçimidir. Bu yaşam biçimini benimseyen kimse motosikleti tehlikeli bir araç olarak görmez.
Doğru söze ne denir :cat:
Hocam bendeki tereddüt değil. Yani bir haftadır alsam mi almasam mı diye düşündüm. Bende motor surunce kendimi özgür hissediyorum ve kendim e güvenim geliyor. Ama yaşanan hadiseler de belli kaporta biziz. Hayatımı da tehlikeye atmak istemiyorum. Trafik kurallarına uysam bile amatör ün teki arkadan koydumu firlatacak beni. Ama yine de alacam bir ay içinde aranızda olmak ümidiyle. Sağlıcakla kalın
valla hevesim var. ne yalan söyliyim. hani hafta içi iş yerine servis var. ama iş çıkışı gezmek için. hafta sonu motorsikletli arkadaşlarla gezmek için kesinlikle motor alacağım. yalnız yaşım şimdi 23 ve memur olarak görev yapıyorum. 1-2 yıl içinde evlenebilirim (şimdiden arayış içindeyim) :rendeer: hani motoru almak tamam da. şimdi bunu satmak istediğimde alıcı bulabilecek miyim. bir arkadaş dediki cbr al kapış kapış gidiyor dedi. hani para sorun değil. satmak istediğimde hemen alıcısı çıksın istiyorum. birde sorun çıkarmasın istiyorum. adamın teki bajaj alanlar serviste yağ filtresi değiştirmek için bile parça yok felan dediler diyor. aklım çok karıştı. ilk motorum olacak. 13.000 tl çok para bununda bilincindeyim ama. sizin tarafsız olarak tavsiyeniz nedir. bajaj olunca uzun süre kullanımda (motoru yormadan) sorunsuz çalışmaya devam eder mi. servis sıkıntısı yaşar mıyım. çoğu kişi servis olayından da şüpheci. beni lütfen aydınlatın bu ay ikisinden birini almak istiyorum. birde oturuş pozisyonu olarak ikisi de rahat mı. ikisinde de dik oturabilecek miyim.boy:1.78 kilo:67
valla hevesim var. ne yalan söyliyim. hani hafta içi iş yerine servis var. ama iş çıkışı gezmek için. hafta sonu motorsikletli arkadaşlarla gezmek için kesinlikle motor alacağım. yalnız yaşım şimdi 23 ve memur olarak görev yapıyorum. 1-2 yıl içinde evlenebilirim (şimdiden arayış içindeyim) :rendeer: hani motoru almak tamam da. şimdi bunu satmak istediğimde alıcı bulabilecek miyim. bir arkadaş dediki cbr al kapış kapış gidiyor dedi. hani para sorun değil. satmak istediğimde hemen alıcısı çıksın istiyorum. birde sorun çıkarmasın istiyorum. adamın teki bajaj alanlar serviste yağ filtresi değiştirmek için bile parça yok felan dediler diyor. aklım çok karıştı. ilk motorum olacak. 13.000 tl çok para bununda bilincindeyim ama. sizin tarafsız olarak tavsiyeniz nedir. bajaj olunca uzun süre kullanımda (motoru yormadan) sorunsuz çalışmaya devam eder mi. servis sıkıntısı yaşar mıyım. çoğu kişi servis olayından da şüpheci. beni lütfen aydınlatın bu ay ikisinden birini almak istiyorum. birde oturuş pozisyonu olarak ikisi de rahat mı. ikisinde de dik oturabilecek miyim.boy:1.78 kilo:67
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Önceki mesaj biraz uzun oldu. işin açıkçası siz motordan anlayan motoru seven tarafsız abilerim. hani burası bajaj sayfası ama lütfen bana hiç bir firmayı övmeden fiyat/performans açısından alım satım açısından motor a oturuş pozisyonu olarakdan. servis olayı bakımından. güç ve yakıt tüketimi bakımından iki motora da binmiş abilerimin ve arkadaşlarımın ayrıntılı bi yorumunu bekliyorum. iki motor da çok hoş duruyor. iki motorunda yakıt tüketimi benim okuduğum kadarı ile aynı görünüyor. ama servis olarak honda kat ve kat iyi diyorlar. motor garantisi olarak honda 4 yıl bajaj 2 yıl. ancak fiyat olarak bajaj 7.000 honda 13.000. tüm bunların kıyaslamasını madde madde yazarsanız. ve ankara ya yolunuz düşerse. yemeğiniz bendenlütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum. a dan z ye karşılaştırma bekliyorum.