rodaj konusunda aklıma gelen enteresan bişey var. Saçma da olabilir. Motoru dyno ya bağlayıp 5. vitese alıp 54 km/h ile sabitleyip yapılsa bi sıkıntı olur mu?
rodaj konusunda aklıma gelen enteresan bişey var. Saçma da olabilir. Motoru dyno ya bağlayıp 5. vitese alıp 54 km/h ile sabitleyip yapılsa bi sıkıntı olur mu?
Herkese merhaba,
Geçtiğimiz haftaiçi 6 Haziran tarihine teslim almak üzere Kartal Yeşilyurt Motordan kırmızı-siyah Pulsar siparişi verdim. Satıcı plaka-ruhsat işlemlerinin 600TL tuttuğunu, eğer kendim yaparsam da 550TL civarı tutacağını söyledi. İlk kez sıfır motor aldığım için işlemlerin nasıl yapılacağını veya ne kadar tuttuğunu bilmiyorum fakat gerçekten dediği gibi arada sadece 50TL fark varsa gidip harcayacağım vakite değeceğini düşünmüyorum.
Aramızda plaka-ruhsat işlemlerini kendileri halledenler vardır mutlaka. Ne kadar tuttuğu ve nasıl bir prosedür izlenmesi gerektiği konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Herkese iyi forumlar.
Teşekkürler gargi
Madem öyle kendim uğraşıcam, hem de öğrenmiş olurum.
@clashofbike
Bayiyle hiç konuşmamakta fayda var, adamın surat mahkeme duvarı..
Sigortacı komşum var, en iyisi yarın bir arayıp fiyat alayım kendisinden.