Ya, olan oldu artık ne gerek var diyordum ama yazmadan edemeyeceğim. Uşak ta basöyledilerjaj bayisi olmadığı için denizliden iki hafta önce kırmızı pulsar aldım. Ellerinde de varmış, sağolsunlar bize yakın çivril ilçesindeki bayilerine gönderdiler. Özelliklede sordum çivrilde servis eğitim aldı mı diye. Aldığını söylediler. Atladım gittim çivrile, sağolsunlar bayisi çok ilgilendi. İlgileri için teşekkür ediyorum. Neyse servise gittik motoru almaya, motoru görür görmez bayıldım, resimdekilerden çok daha yakışıklı söyleyim

) Neyse servise aklımdaki soruları, suyunu yağını vs sordum, uşağa gieceğimi rodajının nasıl olduğunu sordum. Bunlarda rodaja gerek olmadığını, eski kotorlarda olduğunu artık bunlarda rodaj olmadığını dilediğim gibi gidebileceğimi söyedi. Bende onn sözü ile Uşağa kadar 80-100 arası geldim. Peki ben motora zarar verdiysem ne olacak, benim suçum ne, eğitimlerde rodaj konusu öğretilmiyor mu bu servis elemanlarına. 10-15 gündür aklıma geldikçe üzülüyorum gerçekten. Şu an motordan memnunum, zaten burada rodaj konusunu öğrenince 5000 deviri geçmiyorum. Ama motora bir zarar verdiysem diye içim içimi yiyor. Ekrem bey bu konuda bana bir çözüm üretemez, motoru alıp yenisini verecek halleri yok diye düşünüyorum ama benim gibi başkaları da aynı tongaya düşmesin diye belirtiyorum ve soruyorum. Motora bir zarar verdiysem ne olacak. Bu arada Ekrem Beye de ilgi ve alakaları için teşekkür ederim. Bir bajaj kullanıcısı olarak içimi rahatlatıyor forumdaki varlığı.
Zafer AKYÜZ -
[email protected]