160 tl trafik
30 lira ek-1 belgesi doldurtma
12 lira plaka bastırma
Çok sagolasın ustam.
160 tl trafik
30 lira ek-1 belgesi doldurtma
12 lira plaka bastırma
Sigorta dahilmi buna abim
Sigorta için ERGO 'dan teklif alın, geçen sene 78 olan sigortayı bu sene 40'lı rakamlara yaptırdım.
haklısın !!! zaten tek yere sormayın arkadaşlar muhakkak birkaç yerden teklif alın ...Yer mutlaka fark eder, demek istediğim; örneğin şuan İstanbul da 200TL sigorta yaptıran kişi, ergo ile daha uyguna yaptırabilirdi. Vergi içinde vergi veriyoruz zaten, bari sigortamız ekonomik olsun![]()
Barab79 honda cb125 ile titresim konusunda dusuncen nedir? Pulsar daha az mi cok mu titriyor?
Sigorta yaptırdığım motor Pulsar değil, SYM arkadaşlar. Aynı şehir de şuan tüm sigorta firmaları 160+ fiyat verir iken ERGO ile %5 cezası ile 45.71TL sigorta yapıldı. Hangi şehir olursa olsun, diğer şirketlere göre daha uygun olacağı aşikar.
arkadasim pulsar cb 125 ten daha cok titriyor neden titresim yok dediklerini anlamiyorum cok fazla titresim var tabi ben boyle seyleri pek umursamiyorum benim icin makina az yaksin hiz yapsin ve frenleri iyi olsun yeter tabi arka fren tam bir facia demistim orasi ayri aku bitme olayini insallah bidaha yasamam genel itibariyle hondanin sonuna kadar kaziklama politikasindansa pulsar kesinlikle alinir ve motor cok yakisikli cok ilgi cekiyor R6 ya cok benzetiyolar ha bu arada bende sigortayi 58 tl ye yaptirdim
arkadasim pulsar cb 125 ten daha cok titriyor neden titresim yok dediklerini anlamiyorum cok fazla titresim var tabi ben boyle seyleri pek umursamiyorum benim icin makina az yaksin hiz yapsin ve frenleri iyi olsun yeter tabi arka fren tam bir facia demistim orasi ayri aku bitme olayini insallah bidaha yasamam genel itibariyle hondanin sonuna kadar kaziklama politikasindansa pulsar kesinlikle alinir ve motor cok yakisikli cok ilgi cekiyor R6 ya cok benzetiyolar ha bu arada bende sigortayi 58 tl ye yaptirdim