Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sigorta için ERGO 'dan teklif alın, geçen sene 78 olan sigortayı bu sene 40'lı rakamlara yaptırdım.

BU MOTOSIKLETI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA FUAR ZAMANI FARKLI SONRASI FARKLI FİYATLAR İSTENDİĞİ İÇİN DÜMEN VAR GİBİ GELDİ. SIFIRI BU PARA ETMEZ BENCE...

bu paraya daha iyisi var diyosan onu al....

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

hatta duke 200 al aynı teknoloji :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ne kadar eder peki onu de bi sen 2500 iyimi sen mondıal e devam kafa karıstırma parası olan alır eder etmez en dusuk 250 cc japon ne kadar bu millet ne kullanıyor kafa dagıtmak için bi ben bulamadım böyle kafa

40 liraya sigorta yaptıran arkadaş şehri de yazsa daha anlaşılır olur. Her yerde farklı çıkıyor sonuçta. Bir de ilk araç ve yaş da etkiliyor tabi. Motorsiklet diye herkese aynı değil yani

40 yaşında istanbulda araç kullanan ile 25 yaşında aydın'da yada urfa'da araç kullanan'a yapılan sigorta kesinlikle aynı olmaz herşey etki eder sigorta yapılırken 1 tl bile fark eder en ufak ayrıntı

Sigorta yaptırdığım motor Pulsar değil, SYM arkadaşlar. Aynı şehir de şuan tüm sigorta firmaları 160+ fiyat verir iken ERGO ile %5 cezası ile 45.71TL sigorta yapıldı. Hangi şehir olursa olsun, diğer şirketlere göre daha uygun olacağı aşikar.

Yer mutlaka fark eder, demek istediğim; örneğin şuan İstanbul da 200TL sigorta yaptıran kişi, ergo ile daha uyguna yaptırabilirdi. Vergi içinde vergi veriyoruz zaten, bari sigortamız ekonomik olsun :)

Yer mutlaka fark eder, demek istediğim; örneğin şuan İstanbul da 200TL sigorta yaptıran kişi, ergo ile daha uyguna yaptırabilirdi. Vergi içinde vergi veriyoruz zaten, bari sigortamız ekonomik olsun :)
haklısın !!! zaten tek yere sormayın arkadaşlar muhakkak birkaç yerden teklif alın ...

Barab79 honda cb125 ile titresim konusunda dusuncen nedir? Pulsar daha az mi cok mu titriyor?

arkadasim pulsar cb 125 ten daha cok titriyor neden titresim yok dediklerini anlamiyorum cok fazla titresim var tabi ben boyle seyleri pek umursamiyorum benim icin makina az yaksin hiz yapsin ve frenleri iyi olsun yeter tabi arka fren tam bir facia demistim orasi ayri aku bitme olayini insallah bidaha yasamam genel itibariyle hondanin sonuna kadar kaziklama politikasindansa pulsar kesinlikle alinir ve motor cok yakisikli cok ilgi cekiyor R6 ya cok benzetiyolar ha bu arada bende sigortayi 58 tl ye yaptirdim

Sigorta yaptırdığım motor Pulsar değil, SYM arkadaşlar. Aynı şehir de şuan tüm sigorta firmaları 160+ fiyat verir iken ERGO ile %5 cezası ile 45.71TL sigorta yapıldı. Hangi şehir olursa olsun, diğer şirketlere göre daha uygun olacağı aşikar.

Yas kac acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

arkadasim pulsar cb 125 ten daha cok titriyor neden titresim yok dediklerini anlamiyorum cok fazla titresim var tabi ben boyle seyleri pek umursamiyorum benim icin makina az yaksin hiz yapsin ve frenleri iyi olsun yeter tabi arka fren tam bir facia demistim orasi ayri aku bitme olayini insallah bidaha yasamam genel itibariyle hondanin sonuna kadar kaziklama politikasindansa pulsar kesinlikle alinir ve motor cok yakisikli cok ilgi cekiyor R6 ya cok benzetiyolar ha bu arada bende sigortayi 58 tl ye yaptirdim

Yas onemli arakdaslar yasinizi da yazarsaniz daha yardimci olacaksiniz :) tesekkurler...

Evet pulsarın tasarımı gerçekten çok güzel agresif falan ama R6 ya çok benzetenler ya hiç R6 görmemiş yada biz R6 diye hep başka motorları görmüşüz :)

bir sürü yeni üye bu konuda türemiş, kendi aralarında sohbete de başlamışlar :)

Ekrem abi bir sorum olucaktı Manisa bölgesinde bir kaç yerle görüştüm en erken sipariş bir sonraki parti 10 Temmuz dediler. Bunun daha önce olasılığı var mıdır ? Vede ayrıca Depo bütün modellerde siyah bunun renklisi var mı ? Alınca stickerları sökmek istiyorum da iyi günler teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar