Değerli arkadaşlar, hayırlı geceler, hayırlı cumalar diliyorum...
İki günlük bayi-servis ziyaretlerimiz için şehir dışında idim. Eve biraz önce girdim. Epeyce sorular gelmiş.

Gördüğüm önemli sorulara cevap vermek istiyorum;
1. Yağ filtre konusu: Bu ürünümüzde yüksek kaliteli ürünlerde olduğu gibi 2 yağ süzme sistemi var. İlk önce yağ süzgeci var ve süzgeç üzerinde manyetik alan var. Metal tozlarını üzerinde tutuyor. İkinci olarak yağ filtresi var. Mevzu olan filtre. Tamamen Bajaj Auto kaynaklı bir sevkiyat planlama hatası yapılmıştır. Acil kapsamında talep edildi ve şu anda fabrikaya geldiğini öğrendim. Hafta sonu sevkiyatı yapılacaktır. Ancak değişim yapılmasa bile motorda sorun kesinlikle çıkmamaktadır. Zira ilk filtre zaten bu maksatlıdır. Zaten ürünümüz Bajaj-kuralkan garantisi altındadır.
2. byturuncu rumuzlu arkadaşım bir sorun yaşamış. Zannedersem 3 gün önce idi. Bajaj yetkili servisi olmadığı halde Kanuni servisinde ilk bakımı yaptırmış. (Afyon-sandıklı). Her yönü ile hata. Daha sonra bajaj yetkili servisi olmadığını öğrenince bize şikayetini iletmişti. Şahsen bu şikayeti hemen sabah ilgili birime ilettim. Aynı gün kendisine en yakın Denizli servisimize gerekli talimat verildi. Bu arkadaşımızın ilk bakımın ücretsiz yapılması ve ilk bakımının kartına işlenmesi ile ilgili. SSH Birim Müdür tarafından da kendisine bilgi verildi. Tüm bu işlemler aynı gün yapıldı. Eğer yaşananlar bu anlattığım detayların dışında ise arkadaşım bana yazabilir.
[email protected] Bu konuda firma iyi niyet çerçevesinde elinden geleni yapmıştır. Ama arkadaşımız bir şey değişmedi diyorsa bana iletebilir.
3. Servisler ve yedek parça konusunda hiç bir arkadaşım endişe duymasın. Şahsen seyahatlerimde gördüğüm manzara beni daha da mutlu kılıyor. Elinden geleni yapmaya hazır bir ekip var. Bunu arkanızda hissedin. Çok söyledim, hatalar olabilir, ancak bu değişimin gerçekleşmesine Allah'ın izni ile bir şey mani olamayacaktır. Bajaj Auto tarafından da özellikle yeni bir ülkenin konseptine alışma sürecinde bazı aksaklıklar yaşanbilir. Ama inanın şu anda kadar yok denecek kadar az yaşandı. Ürünler Allah'a şükür çok sorunsuz. Hiç bir kronik sorun şu ana kadar yaşanmadı. İşte konuştukalrımız sele, ayna, yağ filresi... Ayrıca servislerimiz yıllardır kendi yörelerinde bu işe yıllarını vermiş ehil ustalardır. Şu anda bu personele bajaj misyonu da katılıyor. Yoğun eğitim programları devam ediyor. İki gündür dolaştığım Çanakkale-Bursa-Balıkesir il ve ilçelerinde bu ürüne duyulan sevgi ve teveccühü görmekten büyük mutluluk duydum. İnşallah gerisi de gelecek.
4. Yağ konusunda teknik spektler sağlandığı müddetçe kullanılan yağlardan bir endişe duyulmasın. Bu konuda servis müdürlüğünce servislere gerekli bülten yayını yapıldı,
Benim şu anda görebildiklerim bunlar.
Unutmadan son not?
Bugün bir gazetede yarım sayfa şahsım ve Bajaj ile ilgili yapılan röportaj vardı. Sabah haberi okuduğumda beynimden vuruldum. Kuralkan Pazarlama Müdürü "Ahmet TAN" diye haber geçilmiş. Kimdir nedir belli değil. Aklıma hemen bu forum geldi. Çünkü benim adım Ekrem ATA ve Kuralkan Pazarlama Müdürüyüm.

Bu forumdaki arkadaşlar bu haberi okursa ister istemez bir zihin karışıklığı yaşayacaklar dedim. Tabi özür dilemeler oldu ve hemen haberin düzeltmesi yapılacak bilgisi tarafıma verildi. Ama olan olmuştu bir kere. Bunu da duyurmak istedim.
Hayırlı geceler diliyorum...
Saygılarımla...