arkadaşlar şu konudan bilginiz varmı yada sizde karşılaştınız mı? ben motoru alırken bana bütün kanuni servislerinde bakım yaptırabileceğim söylendi fakat geçen gün bir olay oldu kanuni servisleri değil bajaj kendi eğitimi ni almış yerler bakıyrmuş bu nedir yaaa?? ekrem atayla görüştüm aldıĞım servisle görüştüm bir sonuca ulaşabildin mi de koca bir hayır. servisinde bana dediği ne bileyim komik geldi ben tabi bu haberi almadan önce yağını kanuni servisine değiştirtdim haberi bi aldım beynimden vurulmuşa döndüm şimdi sormak istiyorum
1- amaç sadece motor satmak mı sonunu düşünmeden?
2-servisin başta sölmesi gereken şeyi sölemeyişi ardından da olan olmuş gel ben yağını değiştirmeyeyim madem saadece 50 tl lik bakımını yapayım deyişi mi ?
3-benim istemem sonucunda EKREM ATA, BAJAJ PAZARLAMA GENEL MÜDÜRÜYLE, görüşmem sonucunda hiç bişey çıkmayışı yada sonuç ne?
motordan kesinlikle çokk ama çokkk memnunum ama şimdi onca para verdik parayı geç müşteri memnuniyeti anlayışı bu mudur? madem bana baştan de ki kardeşim böleyken bölee, ki bunu demiyorsun yada senn servisin bunu söylemeyi unutuyor bunu telefi etmen yerine benden servisin istdiği para nesi? BUNU DUYAN GÖREN YETKİLİLER Kİ SAYFADA VARSA ŞUNU ÜZERİNE BASARAK SÖYLEMEK İSTİYORUM!!!
UFAK ŞEYLER HER ZAMAN MİDE BULANDIRIR BİLGİNİZE!!!
kardeş bende discover kullanıcısıyım ,bajaj la bağım sadece ürününü kullanıyor olmam, geçen hafta, hem muhabbet hemde 3.5 soru sormak amacıyla servise gittim, orada oyalanırken daha önce discover alan birisi ile gene karşılaştım, sorunu motorun kontağına anahtar girmiyordu çalıştıramıyordu, motoru, neyse servis ilgilendi kontak söküldü, içi açıldı, kontaktan plastik bir parça çıktı, yabancı bir cisim yani, birisi sokmuş, adamlar kontağı tamir etti beş kuruşta almadan müşteriyi gönderdi, böyle olaylar da var, canlı şahitim, müşteri müşteri gibi olsa, esnaf esnaf gibi olsa, bence sorun kalmayacak, bazen ben bile 10.20 tl hesabı yapıyorum ama hak eden düzgün esnaf tanda gereksiz olan 3.5 kuruşluk masrafı yapıyorum çünkü oda kazansın ,kask ihtiyacım yoktu artçı dursun diye aldım, demek istediğim düzgün esnafı ayakta tutalım, düzgün olmayan müşteriye ve esnafa da gereğini yapalım, madem motorcuyuz ve araçlar kadar ilgi alaka gösterilmiyor, bizde dürüst olalım dürüst esnafında, hakkını yemeyelim ,böyle ayakta kalabiliriz bence, genel anlamda yazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
demek istediğim sana kelek yapıldıysa bir daha gitmeyerek tepkini en güzel şekilde koyarsın sen gitmessen ben gitmessem zaten ayakta kalamaz hatalı olana bunu yapmak lazım