Vade farkı alıyolar,almadan peşin fiyatına taksit olur mu diye soruluyor.Sonuçta plaka masrafı ilk bakım masrafı var bu işin![]()
Bunun sarı rengi artık Hindistan'da bile yok. Tek renkle devam etseler daha iyi olacaktı.
Aynı fikirdeyim,ne o öyle alacalı bulacalıİnsanlar çin malı zannediyo
Sen aldın mi abi ? Aldiysan K.elinde hangi bayiden aldin ? K.eline 125ST modelide gelmismi?![]()
Dur bakalım, yarın hava biraz durulursa ben de teste gidiyorum. Çok merak ediyorum bu motoru....
Merhaba arkadaslar stickerlari söken var mi fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur şuan içime sinmeyen tek şey renk olayi tek renk kirmizi gelseydi koşa koşa alicaktim acaba stickerlar sökülünce nasl olur meraktayim kazasiz sürüşler..
Arkadaşlar motorun üzerindeki stikerleri sökün düzrenk olur. beyaz, kırmızı ve mavisindeki stikerler çıkartılırsa bence daha iyi olur,
Ekrem bey bajajauto sitesinde okudum bajaj marka motosiklet yağı varmış ve 10000 km.de değiştiriliyormuş o yağlardan servislere getirmeyi düşünüyormusunuz.
Ekrem bey bajajauto sitesinde okudum bajaj marka motosiklet yağı varmış ve 10000 km.de değiştiriliyormuş o yağlardan servislere getirmeyi düşünüyormusunuz.