. Değerli bozkurt eren; ürününüz hayırlı olsun. Orta sehba konusunda şu şekilde bir detay var. İlk sevkiyatta 4 adet orta sehbası eksik ürün vardı. Bayilere bilgi verildi. Sonradan gönderilmek üzere bu şekilde sevkiyat yapıldı. Bayi ismini söyler misiniz? Özelden yazabilirsiniz. [email protected].
sayın Ekrem ata bey ilginiz için teşekkür ederim.şahsınıza özelden yazdım amma e meil adresine göndermek mümkün olmuyor.
Değerli bozkurt eren bey; mail adresimde sorun yok ama bilemiyorum niçin böyle oldu, bir çok arkadaşım ile yazışıyoruz. Ama sizin mail adresinizi ve telefonunuz aldım
Arka çanta demiri soran çok arkadaşım var. Daha önce arz ettiğim gibi bir bayimiz prototip üretimi çarşamba günü tamamlanacaktı. Bugün görüştüm, zannedersem gün içinde tamamlanmış olacak. Sizlere adresini veririm. Orijinal bir üretim değil ama çok emek verildiğini biliyorum. Siz karar verirsiniz.
İnşallah önümüzdeki hafta sonu gelmeden ikinci parti sevkiyatlarını da yapıyoruz. İlk izlenimlerin çok olumlu gelmesi bizi mutlu ediyor. Önümüzdeki günlerde daha yoğun yorumlar gelecek. Ayrıca pulsar test sürüşünü de (takriben 3000 km kadar) ay sonunda yapmayı planlıyoruz. Onu da sizlerle bol resimli olarak paylaşacağız.
Güzel bir hafta sonu diliyorum. Motorcuların sevdiği bir hava değil ama rahmet güzeldir, berekettir...
Saygılarımla...