Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler motorum 3200km'de ve titreşim bariz arttı sebebi neyden olabilir tecrübeli arkadaslar yardimci olabilirlermi.

Motosikleti
Dominar 250
fatih rumuzlu arkadaşım..Rolanti sensöründeki sorunu kabul edip siparişi veren hangi servis bizlede paylaşırmısınız.

çamdibi bahri usta
benim parca daha gelmemiş ama gelsede ben degiştirmicem boşuna motoru açmaya gerek yok
sebebi bana biraz sallamasyon gibi geldi tahmin yürütmeyle bu iş olmaz
zaten 2 3 sayfa geride bu sorunu yaşayan arkadaşın sensörü degiştirmişler ama bir çözüm olmamış

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Hyo hoş güzel motor ancak parçaları pahalı ve parça bulmak sıkıntı. Bir arıza verse en az 1 ay yatar motor o yüzden başım ağrımadan satıp pulsar alayım dedim

Anladım hyo almayı dusunuyorum hatta buldum ama çelişkideyim :)

20150709_171915_1.jpg

20150709_180445_1.jpg

çamdibi bahri usta
benim parca daha gelmemiş ama gelsede ben degiştirmicem boşuna motoru açmaya gerek yok
sebebi bana biraz sallamasyon gibi geldi tahmin yürütmeyle bu iş olmaz
zaten 2 3 sayfa geride bu sorunu yaşayan arkadaşın sensörü degiştirmişler ama bir çözüm olmamış

Değiştirmende fayda var derim.Rolanti sensörü enjeksiyon sisteminin üzerinde (dışarıda) deiğişmesi için motorun açılması söz konusu değil. Aynı sorun benim motorum,dada var aldığımdan beri devam ediyor servise defaten söylememe rağmen dikkate alamadılar maalesef.sorun hala devam ediyor çözüm ise ne yazıkki yok insanın canını ençok sıkanda var olan bir arızayı yok kabul etmeleri..ikinci sorun ise kilometre göstegesi devamlı fazla yazıyor bir haftalık bir sürede 1,500 km.gibi iki ayı aşkın bir süredir yazışmalara ve telefonlara rağmen hala netice yok ne yazıkki.

http://satis.kuralkan.com.tr/di.aspx?i=005-402_ENJEKS%C4%B0YON%20S%C4%B0STEM%C4%B0%20%20%20AKSAMI-PULSAR.jpg&w=700&yp=e ((3 nolu parça))

Bayramda 1 gün Ankara'dan Amasya'ya selfie çeken şehzade ile selfie çekmeye gitmek istiyorum :cherry: Pulsar ile. Tek yön 335km yol. Katılmayı düşünen olur mu ?

Milletin neden 3binde5binde sattigi belli oldu. 7 bine satan biri vardi israrla satmaya calisiyor deposu gibi plastik gibi bir kazada patates olacagini tahmin ediyorum. Dusunuyordum vazgectim

Motosikleti
Dominar 250
Değiştirmende fayda var derim.Rolanti sensörü enjeksiyon sisteminin üzerinde (dışarıda) deiğişmesi için motorun açılması söz konusu değil. Aynı sorun benim motorum,dada var aldığımdan beri devam ediyor servise defaten söylememe rağmen dikkate alamadılar maalesef.sorun hala devam ediyor çözüm ise ne yazıkki yok insanın canını ençok sıkanda var olan bir arızayı yok kabul etmeleri..ikinci sorun ise kilometre göstegesi devamlı fazla yazıyor bir haftalık bir sürede 1,500 km.gibi iki ayı aşkın bir süredir yazışmalara ve telefonlara rağmen hala netice yok ne yazıkki.

http://satis.kuralkan.com.tr/di.aspx?i=005-402_ENJEKS%C4%B0YON%20S%C4%B0STEM%C4%B0%20%20%20AKSAMI-PULSAR.jpg&w=700&yp=e ((3 nolu parça))

Biliyorum sensör dışarıdada bizim usta takmış kafaya komple motoru indircem diyor=)
bakalım ikna edebilirsem sadece sensörü degiştircez tabi parca gelirse 1 hafta oldu sanırım
ama pek umut yok sorunun çözülmesi adına böyle binecez artık

pazarlama müdürü sürekli aktif burda mesajını görürse iletişime geçer

Türkçesi gelme mi :pale:, hem yanımda senin gibi çinli doktoru varken yağ incelse ne olacak ? :)
Ben drift'in hızına nasıl ayak uydurayım güzel kardeşim, 90-100km hızla yol mu biter :cherry: Kendi 150'lik motorumla bi kere öyle uzun yol yaptım, Düzde 110-120 motoru coştururken yağını bitirdim ucuz atlattım neredeyse 8000km'de motor yenileme yapmak zorunda kalacaktım.

Ben drift'in hızına nasıl ayak uydurayım güzel kardeşim, 90-100km hızla yol mu biter :cherry: Kendi 150'lik motorumla bi kere öyle uzun yol yaptım, Düzde 110-120 motoru coştururken yağını bitirdim ucuz atlattım neredeyse 8000km'de motor yenileme yapmak zorunda kalacaktım.

yazıklar olsun, :cyclopsan meseneden de silecem seni.

yazıklar olsun, :cyclopsan meseneden de silecem seni.
Seni de Kazan'ın köylerinden doğru otoyolun altından falan geçirip güdül'e ordan da kızılcahamam'a götürürüm. Hem de Mondial'lerle gideriz. Modifiyeden sonra rodaj için mutlaka gezicem zaten. Sen de gelirsin kırılma hemen :cherry:

Seni de Kazan'ın köylerinden doğru otoyolun altından falan geçirip güdül'e ordan da kızılcahamam'a götürürüm. Hem de Mondial'lerle gideriz. Modifiyeden sonra rodaj için mutlaka gezicem zaten. Sen de gelirsin kırılma hemen :cherry:

Geçen seneki Karadeniz turunda Amasyanın içinden geçip durmadım diye 1 yıldır ağlıyordum, bayramda elim de boş olunca overlok mainası ayağıma geldi sandım senin gezi yazısını görünce, 18 yy amerikasındaki zenciler gibi hissettim şu an kendimi, yazıklar olsun cCc ayrımı yapanlara.

Sen önden gider gelirsin, aralarda sigara molası verirsin, olma mı ? Zaten bayram bayram benim gibi bir avareden başkasını bulamazsın ? :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar