değerli nvrmnd; servisler bunun icin var zaten. ticari olmayan her urunun 2 yil 30.000 km. garanti suresi var. ürünü ikinci el almissiniz. geriye dogru bakilacak, muntazam bakimlari yapilmis mi? arizaya bakilacak. garantiye giriyorsa geregi yapilir, girmiyorsa size sebebi ve maliyeti izah edilir. Ama once yetkili bir servise gidip ilk sureci netlestirmelisiniz. Yoksa uzaktan ne kadar yorum yapilsa havada kalir. boyle bir ariza garantiye girmez on yargısını anlayamadim? Daha ariza nedir belli degil?
selamlar. ..
ekrem bey öncelikle başka bir iletimde de belirttigim gibi bu yaptıgım tespit bir genellemeydi ve bünyesinde çalıştıgınız şirketi ya da herhangi bir şahsı hedef alarak yapılmamıstı...
ben de gayet işleyişi bilen yıllardır bir çok marka-model araba - motosiklet kullanmış bir kullancıyım...
ne demek istedigimi sizinde anladıgınızı tahmin etsem de tekrar ediyim....
çoğu batı ülkesinde kullanıcının hatası olsa bile kullanıcı memnuniyeti ön planda oldugundan ürün hiç bir neden göstermek sızın geri iade edilebilir ya da bahsettigimiz gibi garanti kapsamları daha geniştir ama bu durum ülkemiz de maalesef kullanıcıdan yana değil üreticiden ve satıcıdan yanadır.
ve "genelde" ülkemizde her ürün arızasında "kullanıcı hatası" damgası vurularak bir çok "ayıplı mal" kullanıcıya geri gönderilmektedir.. bu her alanda böledir.. (teknoloji, otomotiv, motosiklet vs vs... )
not: genelleme yaptıgım için kusra bakmayın ama istisnalar kaideyi bozmaz... benim de garantiden üren degistirmişligim vardır gerekli sistematiği işletip...
saygılar...