Bajaj Pulsar 200NS Karadeniz ve Gürcistan Gezisi

harika bir gezi olmuş, ayrıca gezinizi bizimle paylaşırken yaşadığınız sevinç ve pozitif enerjinizi bizimle paylaştığınız için teşekür ederim :rendeer:

Son düzenleme:
Gidon da ekstra uzatma aparatı gördüm sanki nereden temin ettiniz ? Birde motordaki stikerları sökmek zor oldumu?

Oktay motordan satın almış idim 120 liraya.Stickerları fön makine ise sökmüş idim gayet kolay oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Tebrikler çok güzel gezi. Toplam maliyet ne kadar oldu? Gürcistanda ne kadar içeri girdiniz? Bende planlıyorum bu rotayı gürcistanda özellikle milletin önerdiği askeri yolu gitmek istiyorum.

Rotayı görmüş oldugunuz üzere ona artı olarak Adigenden yukarı doğru çıktık yaklaşık 130 km kadar tabi GPS 'ler mantara bağladıgı için tam olarak ne kadar içeri girdiğimizi bilmiyorum kaybolmuştuk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

harika bir gezi olmuş, ayrıca gezinizi bizimle paylaşırken yaşadığınız sevinç ve pozitif enerjinizi bizimle paylaştığınız için teşekür ederim :rendeer:

Teşekkür ederim asıl eğlence videolarda onlarıda editleyebilir isem paylaşacağım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

paylaşım için teşekkürler,zevkle okudum,izledim.:rendeer:umarım bende birgün gidebilirim çünkü ya vakiti denkleştiremiyorum yada nakiti.:pr:ADANA'dan selam olsun.:king:

Kesinlikle zamanınızı ayarlayıp böyle bir rota planlamalısınız döndüğünüzde herşeye bakış açınız değişiyor:)

Gürcistan'da bir sorunla karşılaştın mı? İnsanların bakış açısı nasıl bir yabancıya,gezgine,Türk'e vs?

tolga kardeş
inan tüm motor kullanan arkadaşlar da benim gibi imrenerek ve zevkle izledik.
diğer resimleride bekliyoruz...

gezmiş kadar oldum ne süper bir gezi yarabbi... ne kadar güzel görsellemişsin! super!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotolar için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar