- Konu Yazar
karar veremedim yardımcı olun :silent::silent:
İkisinide kullandım 150 cc ler içinde beygiri en yüksek olan motor 150ns dir çekişi gayet mutlu eder ancak karburatörlüdür.200ns ler enjeksiyonludur çekişi çok çok iyi.almışken 200 lük al ama bütcen kısıtlıysa 150 almaktan korkma
nası bi sıkıntı çıkarıyormuş
büyük bi problemmi yoksa halledilebilirmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
benim boyum biraz uzun 150 cc alırsam sıkıntı yaşarmıyım
Hocam meraktan soruyorum neden satıp geri aynı motoru aldınız özel değilse? Yani 25 bin kmden sonra motora güvenmi azaldı merak ettim sadeceBajajlar çok sıkıntı çıkarıyorMUŞ. Mış muşlarla gelmeyin arkadaşlar varsa bildiğiniz öyle konuşun.
Kardeşim ben 2014te ilk gelen pulsarlardan (200ns) aldım 25bin km kullandım ki istanbuldan mersine gittim sabah çıktım akşam mersindeydim. Periyodik bakım dışında arıza yüzünden servise uğramadım. Ama motoruma da çok iyi baktım onu da es geçmeyeyim. Ne zincir yağını eksik ettim ne de temizliğini. Bu motorumu 2016 kasımda sattım. 10 gün önce yeniden 2016 model pulsar 200ns aldım ve yine çok memnunum. Sorunu olmayan yok demiyorum insan yapımı bir alet bu sorun çıkabilir ama bunu geneli böyle diye lanse edenlere çok kızıyorum. Buraya motordan memnuniyetini dile getirmek için konu açanlar da oldu bajajdan para mı alıyorsun dediler. Ama sorunu olan konu açtığında bajaj kötü dediler. Bunu gördüğüm için kolay kolay burada paylaşım da yapmıyorum fazla da yazmıyorum. Ne dediğini bilmez tutarsız insan doldu buralar
Hocam meraktan soruyorum neden satıp geri aynı motoru aldınız özel değilse? Yani 25 bin kmden sonra motora güvenmi azaldı merak ettim sadece
Benim önerim c-)şıkkı, yani hiçbiri..Marka motosikletlere yönelmenizde fayda var.
Bajajlar çok sıkıntı çıkarıyorMUŞ. Mış muşlarla gelmeyin arkadaşlar varsa bildiğiniz öyle konuşun.
Kardeşim ben 2014te ilk gelen pulsarlardan (200ns) aldım 25bin km kullandım ki istanbuldan mersine gittim sabah çıktım akşam mersindeydim. Periyodik bakım dışında arıza yüzünden servise uğramadım. Ama motoruma da çok iyi baktım onu da es geçmeyeyim. Ne zincir yağını eksik ettim ne de temizliğini. Bu motorumu 2016 kasımda sattım. 10 gün önce yeniden 2016 model pulsar 200ns aldım ve yine çok memnunum. Sorunu olmayan yok demiyorum insan yapımı bir alet bu sorun çıkabilir ama bunu geneli böyle diye lanse edenlere çok kızıyorum. Buraya motordan memnuniyetini dile getirmek için konu açanlar da oldu bajajdan para mı alıyorsun dediler. Ama sorunu olan konu açtığında bajaj kötü dediler. Bunu gördüğüm için kolay kolay burada paylaşım da yapmıyorum fazla da yazmıyorum. Ne dediğini bilmez tutarsız insan doldu buralar