Hocam meraktan soruyorum neden satıp geri aynı motoru aldınız özel değilse? Yani 25 bin kmden sonra motora güvenmi azaldı merak ettim sadece
Kasım ayında ciddi anlamda paraya ihtiyacım oldu. Motoru sattım ihtiyacımı giderdim. Ocakta durumu toparlayıp hatta daha iyiye getirip yeniden aldım. 10 bin tl param vardı ve bu paraya alınabilecek (tabi topcase, iyi bi lastik gibi ekstaralarıyla) en iyi motorlardan birisi. 25bin km pulsar tecrübem olunca da fantaziye gerek yok bildiğini al dedim kendime ve aldım.
Ahmet.58 rumuzlu arkadaşa ithafen yazıyorum bunu. Sorun yok her şey süper demedimki ben zaten olayı çok yanlış anlıyorsun. Ben genellemene itiraz ettim. BajajLAR çok sorun çıkarıyorMUŞ diye genelleme yapıp sorunu olan özelleri örnek gösteriyorsun. Ben diyorumki sorun yok diyemez kimse ama sorunlar genel mi? Yarıdan çoğu sorunlarla mı boğuşuyor? bırakın bu önyargılarınızı demişsin güldüm sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
kardeş muş,miş le gelmeyin bildiğinizi gösterin dedin,,önüne bisürü belge koydu arkadaşlar,????
sana söz hakkı doğdu şimdi,,cevap bekliyorlar,bunlara karşılık bişeyler demen gerekir
ha birde bildiğim kadarıyla bajajların jant kırılma problemide vardı,hatta altın elbiseli adam dile getirdi diye tehtit bile etmişlerdi adamı,youtubede videoları var
Ya lütfen anlayıp öyle gelin boş yapmayın burda. Sorunsuz harika süper mi diyen oldu? Neyi nerden anlayıp yazıyorsunuz anlamış değilim. Genelleme yapmanın doğru olmadığını söylemeye çalışıyorum bilmem anlatabiliyor muyum?