megelli gibi 7 8 binlira veren yollarda kalan kobaylar aranıyor.
müraacat: kanuni satış bayileri
emin ol bajajın tvs den eksiği yok fazlası var...Ben kesinlikle bajaj pulsar ın en az tvs kalitesinde hatta daha iyi olduğunu düşünüyorum ikiside hindistanda üretiliyor rakip firma, ben pulsarı çok beğendim almayı düşünüyorum.
En fazla CBF fiyatından girerse şehir içi için belki diyordum ama titreşimden dolayı tuhaf çözümlere gidenleri okudukça ümidi kırılıyor insanın :silent:
Bu motorun bir cbf kadar sorunsuz ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum. Cidden.
http://www.fuelly.com/driver/wheeler68/pulsar-200ns
cbf mi sorunsuz ve uzun ömürlü güldürme beni20000 km de yağ yakmaya başladı hiçbir bakımını ihmal etmememize rağmen. evden işe işten eve kullanmamıza rağmen. konforluydu titreşim sıfırdı eyvallah ama deli gibi yağ yakıyordu. silindir bölümü garantiden değişti. ama ne anlamı kaldıki ben motordan soğuduktan sonra
boxer için 80 km/lt ve discovery için 70 km/lt denilirken, daha teknolojisi yüksek olan bu motorda tüketim yüksek kaçmıyor mu...
fikrinize saygımız var ama muhtemelen bu fikrinizi dayandırdığınız elle tutulur birşeyler olmalı. bizi de aydınlatır mısınız rica etsek...
cbf sorunsuz mu ? 5 binde servis tarafından rektefe edilen cbf ler mi sorunsuz?Bu motorun bir cbf kadar sorunsuz ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum. Cidden.
ön yargılı yaklaşımınından dolayı seni tebrik ederim,belli ki kendince çok görmüş ,çok geçirmişsin.senin gibileri gördükçe,duydukça bu motorun daha başarılı olmasını kalpten istiyorum...
[/B]
aynen dedigin gibiaçıkcası ben pek beğenmedim 7bin-7.5 fiyat olur. bu fiyatı da bu motora ben vermem. yıl olmuş 2013 hala karbüratörlü sistemle geliyor..
aynen dedigin gibi![]()
Ben şöyle söyleyeyim, hyosung kesinlikle Bajaj değil, Bajaj aynı korktuğunuz gibi kötü yönetilirse en geç 1-2 sene içinde TR de değişikliğe gider.Yani seyirci kalmaz müdahale eder.Yılda 4 milyon motor yapıp satan adam için yıllık 3-5 bin adet çok büyük rakam değil.Bajaj TR de Avrupa piyasasına ısınıyor bence, bu Hero içinde geçerli. Bu iki firma büyük rekabet içinde.Afrika, güney amerika pazarı ve sonunda Avrupadalar.kanuninin distrübütr oldugu hyosung un yedek parca fiyatları tedarik, servis, satış sonrası hizmetlerini söylememe gerek var mı?
cbf sorunsuz mu ? 5 binde servis tarafından rektefe edilen cbf ler mi sorunsuz?
cbf 150 piyasaya girdiğinden beri yağ eksiltme sorunu var. kimine göre bir mühendislik hatası, kimine göre ise hondaların hepsi yağ yakıyor..
kanuninin distrübütr oldugu ürünleri, getirdiği bazı iyi motosikletlerin başına gelenleri, fiyat politikasını, servis anlayışını herşeyini az cok herkes biliyor.
7 - 8 bin tl buna nasıl güvenerek verecegim? hyosung gibi mi olacak sonu ? her yerde parca yok olsada pahalı, servis yok, olan serviste bisiklet servisi v motordan anlamaz.
bunlar eksiklik değil mi? honda yamaha gibi büyük markala gibi servis anlayışı beklemesekte, teknoloji olarak onlara yaklaşmış bir marka olarak, kendi içinde serviscilik, yedek parca stogu gibi durumlara care getirmesi gerekiyor.
hyosungu harcadı kanuni, sıra bajaja gelsin istemem...
Yılda 4 milyon motor yapıp satan adam için yıllık 3-5 bin adet çok büyük rakam değil
Ben şöyle söyleyeyim, hyosung kesinlikle Bajaj değil, Bajaj aynı korktuğunuz gibi kötü yönetilirse en geç 1-2 sene içinde TR de değişikliğe gider.Yani seyirci kalmaz müdahale eder.Yılda 4 milyon motor yapıp satan adam için yıllık 3-5 bin adet çok büyük rakam değil.Bajaj TR de Avrupa piyasasına ısınıyor bence, bu Hero içinde geçerli. Bu iki firma büyük rekabet içinde.Afrika, güney amerika pazarı ve sonunda Avrupadalar.
İşte bu yüzden Bajaj sallamayacak TR de neler olup bittiğini, ruhu bile duymaz. Kuralkan ile başbaşayız yine...
İşte bu yüzden Bajaj sallamayacak TR de neler olup bittiğini, ruhu bile duymaz. Kuralkan ile başbaşayız yine...
motor blogu farklı sistem su sogutmalı 3 bujili. kanuni servisleri hyonun v motorundan anlamıyorlar. enjeksiyonlu oldugundan haberleri bile yok. karbüratörlü sanıyorlar.
yarın motora bişi oldugu zaman arkasında duracak firma lazım.
motor blogu farklı sistem su sogutmalı 3 bujili.