var ben 3 gün fuardaydım vip bilet vardı.hergün modifiyesiz pulsarlarla hintli grubun yaptığı şovları yakından izledim,görünen o ki performans olarak da pulsar utandırmayacak bir makine ,standda da inceledim uzun uzun ama gel gelelim zam olayı çok fena kafamı bozdu maalesef...
daha tek bir makine bile satmadan bu zam için sanırım hiç kimse iyi düşünmüyor. özellikle de PULSAR modelinin normal satış değerinden 4000 tl fazlasına satışa sunulacağı ve bunun etik olmadığı tartışılırken dolar, euro, hint parası, çek levası veya her ne nane artmış olursa olsun bu zarar sineye çekilmeli, zaten fahiş olan 4000 in içinden kardan zarar düşüncesi ile karşılanmalıydı diye düşünüyorum. ben de en az sizin kadar bozuldum ve belki de sizden daha fazla bozuldum ve şu anki en büyük rakiplerden birisine kaymayı tercih ettim. bir fuar kampanyası yakalayıp vade farksız taksitle başka bir markanın güzel bir modelini satın aldım, nasipse bu cumartesi teslim edecekler. Bajaj kötü demiyorum. benim yapım bu diyorum. beni enayi yerine bu kadar açıkça koyan adamla iş yapmam ben diyorum. yahu bari sadece fuar süresince bu fiyat, fuardan sonra fiyat değişikliği olacak filan gibi bir açıklama yapsaydınız, fuarda satacağınız belki 10 belki 50 makineyi söz verdiğiniz rakamdan satıp sonra zam yapsaydınız yine sesim çıkmazdı ama size o zammı vermeyeceğim, gidip on bin tl ye aldığım başka markaya size vereceğimin kat kat fazlasını vereceğim. varsın o da kazıklıyor olsun, en azından bir fuar indirimi planlayıp azıcık bile olsa bir jest yapmışlar, müşteri kitlesinin gönlüne hitap etmişler.. zaten 7500 tl verecek olsam bajaja, vade farkı vs diyeceklerdi, o motor bana 8500 den aşağıya gelmeyecekti... çok bir fark sayılmaz, ben almayacağım bajaj... demek değildir ki bajaj kötü makine demek değildir ki onu da izlemeyeceğim, onunla ilgili yorumları okumayacağım.. ama demektir ki kendimi size enayi yerine koydurmayacağım.. ayıp yaa...