Bajaj Pulsar 200 Ns Doğu Avrupa Turu 3700 Km. 9 Gün

Merhaba, Airhawk sele pedi veya bizim yaptığımız gibi el yapımı havalı sele( yazıda bahsetmiştim, bisiklet iç lastiğini sele şeklinde katlayıp kılıfa geçirmek suretiyle yapılan sele pedi ) ☺ kullanarak kilometrelerce yol gidilebiliyor. Selenin kendisi maalesef çok sert ve konforsuz.

Merhaba, Airhawk sele pedi veya bizim yaptığımız gibi el yapımı havalı sele( yazıda bahsetmiştim, bisiklet iç lastiğini sele şeklinde katlayıp kılıfa geçirmek suretiyle yapılan sele pedi ) ☺ kullanarak kilometrelerce yol gidilebiliyor. Selenin kendisi maalesef çok sert ve konforsuz.

Biran önce resimleri görmek istememden kaynaklı yazınızın son kısmını atlamıştım kusura bakmayın :)
Cevap için teşekkürler.

gerçekten çok güzel olmuş,tebrikler. bir benzerini ben de yeni yaptım ama tur otobüsüyle :queen: otobisle bile toplamda 9 gün bizim canımız çıktı,sizin kim bilir ne olmuştur. Oralara kadar gitmişken bir "Mostar"'a uğrasaydınız keşke. neyse,birdahaki sefere diyelim :) tekeriniz düz bassın..

Böyle guzel gezi yazilari okudukca heveslenmiyor degilim gercektende begendim, tek merak ettigim yabanci dil konusunda sikinti oluyormu veya nasil anlasiyorsunuz sinir gecislerinde? Cahilligimi mazur gorun hic aracla cikis yapmadim bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar