- Konu Yazar
rebel ölücülük yapmak gerekirse. bana sat 1500 lira veririm :flower:
Daha okadar ölmedik http://www.youtube.com/watch?v=GrYIlVJaCSI
Son düzenleme:
rebel ölücülük yapmak gerekirse. bana sat 1500 lira veririm :flower:
Motosiklet elinize geçti mi?
Kargoya cuma gunu verildi pazartesi elimde insallah
400 cc modeller gelecekmiş ama 2015'te... Bu hafta bayiden öğrendim.
Evet haberin kaldırıldığını bayi de söyledi. Bekleyelim bakalım ne olacak ?
Serkan abi hayırlı olsun yamahaen iyisini yapmışsın mt07 alıcak bütçen vardı ne diye bajajla majajla kafanı yordun neyse tekrar hayırlı olsun kısmet olursa bursada birgün beraber gazlarız
bu arada pulsarı test edince özelden yada tlfndan bilgi verirsen sevinirim bekliyorum haberleri
Mt07 ye kapora vermedin mi sen, boşa bekleyip de stres e girme. Ben beklerim![]()
Kuralkanla hiç alışverişim olmadı ama internette karşılaştığım Kuralkandan yana gelen şikayetler çoğumuzu kitliyor gibime geliyor.Hayırlısı artık.Artık bir güven adımı atılır mı ya da es ki tas eski hamam devam edilir mi görüp ona göre karar vereceğiz.Bu belirsizlikte adım atmayı pek istemiyorum şahsen.
Merhaba arkadaslar bursa bajaj yetkili bayi ve servisiyim formda pulsar 200 ns ile ilgili cok guzel konulara deginmissiniz ozellkile fiyat acisindn size sunu garanti edebilirimki ben simdiden araclari kapora alip satmaya basladim bizim kendi sirket profilimiz geregince musteriyle anlasma yaptigim gunku fiyat gecerlidir eger yukselrse musteriden hicbir fark talep etmiyorum aksine duser ise musteriye farki geri odyrm 1991 yilindan beri sirketimiz bu sekilde calismakta. Ayrica 15 nisandan sonra pulsari magzamzda olucak test aracida mevcut olacaktir bu konuyla ilginen arkadaslara elmden geldigince burdan veya yazacagm numaralardan yardimci olablrm teknik acidan satid acisindan 05449100086 veya 02242116489
Merhaba oncelikle sunu belrtym kuralkan firmasi altinda geliyor ancak bajaja hicbir sekilde karisamiyorlar ve yedek parca fiyatlari kaninye ve hint mal olmasina gore cok uygun
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Yeni yalova yolunda buttim lambalrini gectikten sonra gelen ilk lambalardan panayira giriyosunuz 50 metre ilerde sagda isterseniz ozelden numaranizi atin pulsar geldiginde ariyalim buyrun geln test edin cunku sizon dusuncelernz bizim icin onemli