Bajaj Pulsar 200 ns bekleyen arkadaşlar !!!

Eveeet, arkadaşlar 4 - 5 aylık beklemenin sonunda fiyatların (şimdilik) belli olması, 7371 TL demelerinin yetmediği gibi yapılan tlf konuşmaları sonrası Motosikletin gelmesinin mayısı bulacağı ve en iyi ihtimal 7900 gibi bir fiyata satışa çıkacağını öğrenmem üzerine:

Pulsarı sabırsızlıkla bekleyen ben ve bir arkadaşım daha iyice bajajdan soğuduk. ( bu arada asıl yazmak istediklerimi yazıyorum ama baktığımda salon erkeği çizgimden ayrıldığımı fark edip geri siliyorum :) )

Hemen gelseydi veya fiyatın 7000 - 7350 TL arası sabitlenmesini garanti etselerdi yine de bekleme ihtimalimiz vardı ama ben dahil arkadaşla birlikte garanti 2 müşterisini, motor satmak istemezcesine, kayıp ettiler. Pulsarı bir en fazla iki sene kullanacaktım. Arabanın borcu bitince duruma bakıp cb650f almayı düşünüyordum zaten. Ben de ne yapayım artık motosikletsizlik canıma tak etti ve arayı içine girdim. Acaba 8 sene önce aldığım ybr125 den bir tane daha mı alsam dedim. Sıfırını 4750 TL yapmışlar sağolsunlar. TVS apaçi deneme sürüşü yaptım. 2012 kasasını ve 2013 kasasını ( yeni kasa) denedim. Yeni kasası hoşuma gitti ama 5300 TL. Seneye kaça satacağız bunu felan derken...

EKONOMİ isimli arkadaşımın ısrarı üzerine Drift kullanıcı olan turkish39 a motosikleti sordum ve alacağımız fiyatı felan da söyleyince "fiyatı iyi al" demesi üzerine iki arkadaş Mondial Drift'in (bana) beyaz ve (arkadaşa) gri renklerini sipariş verdik. Resimleri atıyorum. Motorlar hafta içi elimizde olur. Daha önce kullandığım motorlarla ufak bir mukayese ile beraber ilk izlenimlerimi yazarım.

wvl0mD.jpg
[/url][/IMG]

wvl0yr.jpg
[/url][/IMG]

wjaEr9.jpg
[/url][/IMG]

x9363r.jpg
[/url][/IMG]

KgDNGQ.jpg
[/url][/IMG]

NOT: Bajaj dan bizim gibi soğuyanlar haklı tepkisini bizim yaptığımız gibi dile getirebilir. Distribütör firma milleti enayi yerine koymaktan vaz geçer de söz verdiği fiyattan getirmezse başına ne geleceğini anlasın :cherry:. Bajaj bekleyip de (bizim gibi kesin alıcı) vazgeçen arkadaşlar mesajlarını esirgemesin :rendeer:. Hayırlı gazlamalar.

7000 di utanmadan 7900 mü yaptılar bu fiyatı....
Allah bu distiribütörlerin gözünü karnını doyursun...

Motor gelmeden iki kere zam yapılırmı. Yahu. Gelmeden bin lira zam. En iyisini yazmışsınız.diğer bekleyen arkadaşlarada tavsiye ederim.bende sıfır hero alacaktım beklediğim Modeller gelmedi. 2 ci el inazuma yı aldım geçtim.

Driftten memnun kalıp kalmaman ne istediğine bağlı hocam , bir ay sonra bir yaşına giricek mesela benim drift. Sparişi vermişsin artık gerçi , vibrasyon tamamen yok değil az da olsa var. (Bi 2012 model ve altı apachelerdeki kadar yok yani.) 135cc 13bg . Çok seri bi makina. Parça kalitesi vasat. Yakıt tüketimi 100 km de 3 litre. Artçı selesi rahat değil. Zayıf biri için ideal olabilir fakat toplu biri için poposunun yarısı dışarıda kalıcaktır :) (Kilolu bi arkadaşla 50 kmden fazla gitmek sakıncalı) . Son olarak hocam ben 11 aydır orjinal lastikleriyle kullanıyorum ama durumunuz varsa hemen michelin sport pilotla değiştirin. (Çünkü orjinal lastikleri her motosikletin fabrika çıkışında olduğu gibi maliyetten kısılmış CST marka bi lastikle geliyor.Kuru zeminde kullanılabilir fakat asla ıslak zeminde denemeyin 180 derece döndüğümü bilirim.) Son olarak Sorunlu bi makina hiç değil o konuda hiç sıkıntın olmasın.(Lastikleri değiştirin dediğim gibi , rutin bakımları yaptır , at benzini sıkıntısız kullan :) ) Kazasız belasız , tekeriniz düz bassın.

Ben de boxer alacaktım mayıs gibi, kesinlikle almıycam

driftleri kaça aldınız hocam çok fazla kişisel değilse? hayırlı olsun.

Allah(cc) razı olsun. Bayii elindeki 2013 leri eritip 2014 modellerin gelişine hazırlık yaptığı için ve EKONOMİ arkadaşın da üstün çabaları sayesinde uygun aldık.

adem80: Motor gelmeden iki kere zam yapılırmı. Yahu. Gelmeden bin lira zam. En iyisini yazmışsınız.diğer bekleyen arkadaşlarada tavsiye ederim.bende sıfır hero alacaktım beklediğim Modeller gelmedi. 2 ci el inazuma yı aldım geçtim.

Adamların satış politikası belli: Ülkenin sosyo-ekonomik yapısı, demagojik durumu, kullanım yeri ve amacı, hangi modele rakip geldiyse fiyat karşılaştırması vs. kısacası kaça iteleyebiliriz.

bu da bajaj a kapak olsun
kapakları toplar sifreleriyle okey falan oynar artık :)

alinacak motor belli hacı ya
100 mg prince (1.8 veya 2.2 litre 100 km yakit tüketimi) alacaktin onun da fiyati cazipti
ekonominin kralı parçası ucuz vergisi yok
100 tl ye 125 lik yapılıyor
iddialara göre 125 cc yapilan prince driftle kafa kafaya ışıklarda hafif olmasi bahane gösteriliyor
bu arada isiklarda 2 motor yanyana durdu mu potansiyel bir drag yarısı başlıyor ara gazi bir veriyorum eleman firliyor yesil yanında ben tin tin yola devam

bir ara basisalim :)
vites atislarimdaki hizi gorunce sasiracaksin :D

veya yok ben motorcuyum tuzum kuru keyfim tıkır
ne yakarsa yaksin falan gibi modlara girenlere genclere ve kendini genc hissedenlere drift onerimdir

kaldı ki yorumcular az yaktigindan bahsetmis driftin
balansorlu olmasına ragmen titresim 0 değilmiş
iddialara gore 80 den sonra titresim belli oluyor falan deniyir

prince düşük devirlerde titresim belli degil
500 bakimi yapildi çıktım 5.000 devri geçtim aaaa bu motorda titresim varmış dedim
eldiven takin fazla hissettirmiyor :)
lastik eldiven daha iyi olur :) takoz hesabi
dusuk devirde farketmiyorum bile titresimi

10 tl 89 km gittim 1 litre =45 km prince ile
1.8-1.9 litre /100 km bekliyorum açılsın motor

16 litrelik devasa deposuyla dikkatleri uzerine çekiyor drift
sportif yapisiyla prince forumda 1 ilgi görüyorsa drift 10 ilgi görüyor
fakat iş gözünü etrafa çevirip bakmaya gelince etrafta surekli prince görüyorum
drift nadir görüyorum
halkin ekonomik durumuyla alakalı da olabilir
drift cok yakiyor diye millet binmiyor da olabilir
bizim burda tutulmuyor da olabilir

bu arada prince nin deposu da 11 litre

ufak tefek aksesuarla daha spor bir gorunume kavusabilir
depo stickeri
damali depo şeridi
janta mutlaka kırmızı serit fosforlu
fara xenon veya cakma xenon gorunumlu far ampulu parlak uclu olandan

beyaz ls2 cene acilir kaskla ultra sportif görünüm desteklenebilir

driftin alan memnun
lastikler CeSeT marka oldugu icin sıkça eleştiriliyor asfaltla yakin temas saglama potansiyelinden bahsediliyor

ilk 500 km de emekli ogretmen surusuyke yola devam

simdiden hayirli olsun

Ben şu anda 2012 model apache kullanıyorum memnunum ama biraz daha kalıplı ve güçlü bir motora ihtiyacım var, bu sebeple fiyatından ve şeklinden dolayı bekliyordum kendilerini ve fuara koşup çok detaylı inceledim,
1-eski motorumdan kalıp olarak çokta farklı olmadığını gördüm,
2-üzerine binip değişik pozlarda resmimi çektirdim motordan anlamayanlara gösterdim , beğenmediler eşim ve kızlarım dahil,
3-Malzeme kalitesini tvs den bir puan eksik buldum
4-Şase özellikle beni tedirgin etti çok zayıf geldi bana
5-vites değiştirme boşluğunu beğenmedim birde vites pedalı çok esniyordu hoşuma gitmedi

Velhasıl ben suzuki inazuma ve hyo 250 r ye dönüş yaptım nasipse

Bu arada drift alan arkadaşlara hayırlı olsun ama drift apacheden sonra bana çok takoz geldi kızmayın ama demem lazım biraz kullandımda geçen gün malesef acı gerçeği gördüm yoksa şekil olarak beğeniyordum.

Driftten memnun kalıp kalmaman ne istediğine bağlı hocam , bir ay sonra bir yaşına giricek mesela benim drift. Sparişi vermişsin artık gerçi , vibrasyon tamamen yok değil az da olsa var. (Bi 2012 model ve altı apachelerdeki kadar yok yani.) 135cc 13bg . Çok seri bi makina. Parça kalitesi vasat. Yakıt tüketimi 100 km de 3 litre. Artçı selesi rahat değil. Zayıf biri için ideal olabilir fakat toplu biri için poposunun yarısı dışarıda kalıcaktır :) (Kilolu bi arkadaşla 50 kmden fazla gitmek sakıncalı) . Son olarak hocam ben 11 aydır orjinal lastikleriyle kullanıyorum ama durumunuz varsa hemen michelin sport pilotla değiştirin. (Çünkü orjinal lastikleri her motosikletin fabrika çıkışında olduğu gibi maliyetten kısılmış CST marka bi lastikle geliyor.Kuru zeminde kullanılabilir fakat asla ıslak zeminde denemeyin 180 derece döndüğümü bilirim.) Son olarak Sorunlu bi makina hiç değil o konuda hiç sıkıntın olmasın.(Lastikleri değiştirin dediğim gibi , rutin bakımları yaptır , at benzini sıkıntısız kullan :) ) Kazasız belasız , tekeriniz düz bassın.

Her motosikletin fabrika çıkış lastikleri dandik değil; xmax 250-michelin city grip,yamaha mt 07-michelin pilot road3,honda nc700-metzeler z8,honda cbr600fa-bridgestone battlax bt012 ile geliyor...bu lastikler fabrika çıkışi ve dandik değil...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Ben şu anda 2012 model apache kullanıyorum memnunum ama biraz daha kalıplı ve güçlü bir motora ihtiyacım var, bu sebeple fiyatından ve şeklinden dolayı bekliyordum kendilerini ve fuara koşup çok detaylı inceledim,
1-eski motorumdan kalıp olarak çokta farklı olmadığını gördüm,
2-üzerine binip değişik pozlarda resmimi çektirdim motordan anlamayanlara gösterdim , beğenmediler eşim ve kızlarım dahil,
3-Malzeme kalitesini tvs den bir puan eksik buldum
4-Şase özellikle beni tedirgin etti çok zayıf geldi bana
5-vites değiştirme boşluğunu beğenmedim birde vites pedalı çok esniyordu hoşuma gitmedi

Velhasıl ben suzuki inazuma ve hyo 250 r ye dönüş yaptım nasipse

Aynen-tvs 'nin finisajı ve parça kalitesi gözle görülür biçimde 1 değil sanki 2 tık daha İYİ...:wiinkk:

Bu arada drift alan arkadaşlara hayırlı olsun ama drift apacheden sonra bana çok takoz geldi kızmayın ama demem lazım biraz kullandımda geçen gün malesef acı gerçeği gördüm yoksa şekil olarak beğeniyordum.

Sıkıntı yok kızmam :mrgreen:. Bu tür konuları aşmış biri olarak, motosiklet sıralamamdan da anlaşılacağı üzere motosikleti hep büyüteyim demedim. Aldığım motosikletten zevk almayı bildim sadece. Motosikletten ziyade benim ruh halim ve gezdiğim yerler aklımda kalır. 7. motosikletim ve sonuncusu değil. Rodajını iyi yaparım, çok km yapmam ve 1 - 2 sene sonra yeni sahibine sıfır motosiklet bırakırım inşallah. :wiinkk:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
bugun bajajı onayladım o parayı hak eder :cat:

her an değişik bir yorum alıyorum pulsar hakkında fikrinize saygı duyarım, canlı görmediğim için söylenenlere takılı kalıyorum vites pedalı esnemesi yok şasi zayıf falan filan sizin yorumunuz nedir ? cbr kullanıcısısınız

Defalarca yazdık kar marjı dahil 3 liraya satılan bir motor tamam vergisini masrafını karını koy 6 liraya sat o dahi faiş ya neyse adam 8 lira diyor ayıp yahu altından mı yapıldı türkiyeye özel,almayın tepkinizi koyun

Ben honda cb500x den vazgectim bu seneki malum hareketlerinden dolayi.fuar da pulsara ve sym wolf e baktim alici gozuyle.wolf u daha tatminkar buldum ama arada 3bin lira fark olunca pulsara yoneldim.pulsari yakindan inceledim ve f/p orani cazip geldi.ilk kullananlardan birisi olarak riskte alip mart'in 15.de odemek kaydiyla 7350liraya pulsar ve bir adet kask icin anlastik fuarda.eger ki sark kurnazligi yapilip fiyati 8bin civarina cekerlerse kesinlikle almiyacagim.yine de motosikletin performansi icin bisey diyemem burada kimse kullanmadi ama kalip olarak o kadar da ufak bir motosiklet degil.

Böyle yorumları görünce 10 olsa yarar Size. Bir fiyat belirliyosun, Motor sayılmayan bin TL zam koyuyorsun. Ben almayacağım için farketmez.gelmeden 10 kere zam koysun farketmez. Bari alacaklar ve beğenenler, siz bari yapmayın.:-B

7900 TL olacağı da nereden çıktı ? Adama sordum, fiyatı 7370 TL gibi birşey olacak. Benim motoru da isteyen olursa 2000 TL'ye veriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar