Benim motor şu an 9500'de en ufak bir dağılma eğilimi yok. Tabii 20 binini bilemem. Ama motorunuzu nasıl kullandığınız çok önemlidir. Limitlerini bilerek sürmek, rodajı, bakımını v.s. aksatmamak önemli. Kronik denilebilecek bence iki sorun gösterge panelinin soğuk havalarda JF 32 hatası vermesi ve hava emme borusu burcu meselesi, burç takılınca o sorun bitti bende. Göstergede yaz gelince hata vermiyor ama ben de akü değişmesine rağmen soğuk havalarda hep yaptı.(Çünkü bana göre sorun aküde değildi, göstergenin yapısından ya da yazılımdan kaynaklı bir sorun bu) Burada olan şey sadece saatin sıfırlanması, yani zaman saatinin, yoksa odometrede sorun olmuyor, onu da elle ayarlıyordum, şimdi hava ısındı sorun yok. Kışa gene başlar. Ama motorun gidişinde v.s. en ufak bir sorun yok.
Şunu söyleyebilirim, şayet 250'lik bir Japon filan alamıyorsanız o zaman bu sorunların olabileceğini düşünerek alınabilir bu alet. Ben bu alet mi yoksa Japon commuterler mi dersen yine bu alet derim rahatlıkla çünkü performansı da tipi de onlardan üstün. Az sonra işe gideceğim 65 km gidiş dönüş yol yapıyorum her gidişimde, hala her binişimde zevkle biniyorum. keşke cbf150 ya da ybr alsaydım dedirtmedi, hatta TEM'de kamyon sollarken iyi ki bunu almışım çok dedirtti. Yine de ille bunu alın demem, çünkü motosiklet bireysel bir tercih, daha iyisi var, şayet paranız varsa onlara bakın, ama bu paraya bu alet alınabiliyor, bana göre fiyat performans ürünüdür. Paranın karşılığını veriyor bana çünkü. Ama atla deve değildir, abartıp öve öve bitirmek doğru olmaz, ekmeğe karşılık burada bu kadar köfte var denilebilecek bir alet kısaca.
Size özelden de yazacağım gördüm mesajınızı.
çok teşekkür ederim bekliyorum.