olmaz :-D alırsan 7bin lira almazsan keyfin bilir .d
İyi be iyi. Vermezseniz vermeyin. Ben de gider CB500F alırım. Adamın kafaasını bozmayın :queen:
olmaz :-D alırsan 7bin lira almazsan keyfin bilir .d
yanlış.Hindistandaki modellerde euro sertifikasyonu yok , buradaki modellerde bu sertifikasyon gerekiyor, motorun gerekli parçaları değişip euro bilmem kaça uygun kale geliyor, dolayısı ile bu durum motorun Hintistandaki fiyatına ek olarak biniyor. Bu durum fiyat farkının tek nedeni değil ama nedenlerden biri bence.
Yanlışım yoksa tabi.
yanlış.
motora katalizör takıp egzoz baglantısını değiştirmek motorun fiyatını 2 ye mi katlıyor?
bajaj alacak arkadaşlar 2. elde satarken cok ölücüye denk gelecekler uyarısını yapayım şimdiden
nedenlerden biri dedim ama?yanlış.
motora katalizör takıp egzoz baglantısını değiştirmek motorun fiyatını 2 ye mi katlıyor?
bajaj alacak arkadaşlar 2. elde satarken cok ölücüye denk gelecekler uyarısını yapayım şimdiden
Eee iki lastik yakınca neyi değişti bu motorun?
Bu videoda Pulsar'a garip bir test yapmışlar : http://www.youtube.com/watch?v=FgnT4rrxw8Y
200cc kategorisinde pulsar ile kıyaslana bilecek (tasarım, güç performans, teknik özellik ve fiyat bakımından) başka bir motor varmı? Yani pulsara 7000tl verdirecek ne artıları var diyelim?
son zamanlarda kısa zamanda bukadar tutan bir topic yoktur heralde
Cevap veriyorum sadece KTM Duke var. Onun da fiyatı bunun iki katı. Kazanan Pulsar diyerek çekiliyorum.
Bak, Duke ü olan adam diyor bunu. :cat:
Bir de canlı canlı görelim. Test edelim.
Madem motor üretemiyoruz, dışarıya bağımlıyız bu markalar mecbur ( iyi ki de ) gelecek. 2001 de Honda titan alırken piyasada hangi motorlar vardı. Parmakla sayarsın. (125 sınıfında). Her tarafta mobiletler dolaşıyordu. Çin malları istila edince Japonun önemi daha da arttı. Ama Bajaj, Honda-Hero önceden de vardı ülkemizde bilen bilir. Bilmeyen araştırma yapsın. Şimdi hint malı diye kötülemenin anlamı yok. ::yanliss:
Haaa... motor dışarıda 3 bize 7 ye iteleyecekler o başka. :farao:
Kimse vergi cart curt demesin. Cbr250 yi örnek veririm. Honda bile dışarda 8,5 - ülkemizde 11. Desenize kuralkan cbr 250 yi ithal etseydi 20 den satacaktı.