Konuyu baştan sona okudum da, insanlar gayet haklılar. Ben yaklaşık 4 ay önce hero'nun ülkemize gireceği bilgisini almıştım. Hemde sağlam gireceğini. Bir bayi(bölge) arkadaşıma sordum böyle bir şey duydun mu diye. Evet araştırma yapıyorlar dedi. yaklaşık 1 ay öncede gelecek modelleri saymıştı bana. bende tam o sırada cross tarzı paralayabileceğim bir çinli arıyordum. Bakayım neymiş derken impulse u gördüm. Sordum buda gelicek mi? Evet dedi sadece 4 tane

hatta biri gelmiş test ediyorlarmış. Dedim bana ayır birini fuarda gelip alırım

yok dedi martta satışa açılacakmış marka. Fiyatı ne olur peki aşağı yukarı sordum. "Honda üreticisi abi bu 5500 den aşağı olmaz tahminimce" cevabını aldım. Ey hali ile yuh dedirtti bana. "150 lik cross lan bu japon da değil ne 5buçuğu" diye sordum tekrar, gülmeye başladı. "Abi honda diyorum sanaaaaa" diyede uzattı. Güvendiğim bir arkadaşım olduğundan beklemeye karar verdim. Sonuçta baktık pahalı yada ne biliyim başka sıkıntısı var çinliden devam ederim dedim.
Akaryakıtın bu kadar pahalı olmasına kızmıyorsunuz da adam motora fazla kar koydu diye kızıyorsunuz bende ona kızıyorum. Çinliler olmayaydı ve çinlileri getirecek şirketler olmasaydı siz bu paralara da bulamazdınız motor ya neyse.
Honda niye bu kadar pahalı biliyomusunuz? Garantisi, servisi, yedek parçası, aksesuarı, dayanıklılığı ...... kısacası biliyorsunuz ama bom boş yorumlar yazıyorsunuz. Daha dün 73 model bir yamaha gördüm parlıyordu adam gözü gibi bakmış, bir çalıştırdı yırtıyor asfaltı. Hah işte para eden şey bu. Paran yoksa çinli alıcan sonrada nie servisi yedek parçası yok demiycen, katlanıcan, çünkü sen bilerek aldın onu, kıvırmanın alemi yok. İlla kalite istiyorsan bayılacan parasını.
Eee biz aldık çinliyi 5bin saydık bozuldu dağıldı para çöpe gitti. Yapabileceğin pek bir şey yok. Çünkü Türkiye burası hakkını arayamazsın. Ararsında nasıl olduğunu söylemeyecem kendin bul.