Bajaj Motor Türkiye'ye Kuralkan A.Ş ile birilikte geliyor, yakında satışa sunulacak

Bu Bajaj'ın bayiliğini almak için kiminle görüşmek lazım, bilen var mı ?

udvfw.jpg

udvgk.jpg

udvhc.jpg

udvhz.jpg

udvl0.jpg

udvls.jpg

udvn1.jpg

udvp1.jpg,

udvpv.jpg

udvqh.jpg

udvrz.jpg

udvsp.jpg

udvt6.jpg

udvul.jpg

udvvb.jpg

udvw5.jpg

udvwv.jpg

udvy6.jpg

udvyy.jpg

udw02.jpg

udw0r.jpg

udwmp.jpg

udwpt.jpg

Gerçekten çok güzel. Tasarlayan adam şu anda BMW tasarımının başındaymış.

Agv

Bajaj makul fiyata üretiyorda sorun bizde.Türkiyede bir malı en insaflı esnaf bile iki katına satmazsa rahat uyuyamaz.Bizim tek korkumuz o.1993 te bajaj chetak almıştık.Satan adam ister al ister alma diyordu.Ne indirim,ne güleryüz...Yüzümüze bile bakmadı.Senep sepet kefil aman Allahım.Motorda sıkıntı yok.Sıkıntı satıcıda.Şu anda da veliahtı var aynı kafada.Millet hala gidip ondan alıyor.Deveye diken misali anlayacağın.

Valla artık esnaflardan vida bile almıyorum hepsi dediğin şekil.. Sattıkları ürünün arkasında bile durmuyorlar. Yapı marketleri veya kurumsal firmalardan almayı tercih ediyorum çoğu şeyi.

8 binden aşa olmaz gibime geliyor benim bajaj 200ns. Hero karizma zmr de 6.500-7.500 arası olur tahminim

yahu yamahadan fiyat koparabildi bu forum ama kuralkandan mı bi fiyat alamıyoruz. yok mu hiç bayi tanıdığı olan?

Bajaj Pulsar 200 NS modelini hevesle takip edenlere kötü haberim var.
Aşağıdaki linkte son derece olumsuz yorumlar var. İngilizce olduğu için Google çeviriden bakarak özet yapmaya çalıştım.
http://www.motorbeam.com/bikes/bajaj-pulsar-bikes/bajaj-pulsar-200-ns-ownership-problems/
Görülen sorunlar;
1) Radyatörden su taşması.
2) 100 km/h den sonra dengeli ve istikrarlı bir çizgide gidememesi.
3) Selesinin çok sert olması.(Popo morartacak kadar diye yazmışlar. Yarım saatte bir mola verdirir demişler. )
4) Çok Titreşimli olması.
5) Otoban sürüşlerinde rüzgardan çok etkilenmesi nedeniyle güvenli sürüş yapılamaması.
6) Bajaj pulsar 220F ve KTM Duke 200 ile yapılan sürüşlerde bu iki motordan da ağır kaldığı yazılmış.

Tam bir hayal kırıklığı olarak yorumlanmış. Bajaj Pulsar 220F modelinde bu sorunlar yok denmiş.
Bu durumda Türkiye'de ki motosiklet severlerin Bajaj Pulsar 220F in Pulsar 200NS out demeleri gerekiyor. Yoksa kazık kapıda )
Unfaired-Bajaj-Pulsar-220-DTS-i-Illustration.jpg

Umarım Kuralkan Bu yazılanları dikkate alır. Bajaj Pulsar 200NS modelinin yerine daha gösterişsiz fakat daha sorunsuz olduğu ifade edilen Bajaj Pulsar 220F getirir.

Son düzenleme:
Hindistan'daki vidyolara bakıyorum adamlar 40 cm suda motoru çalıştırıyor gidiyor suda bekletiyor falan..İngilizler çok konuşmasın..ona bakılırsa megelli de ingiliz markası.Geçen Barkın bey tanıttı.Gördük işte motorun içler acısı durumunu..motor güzel bence.Umarım buraya geldiği zaman parçalarındaki kalite düşmez.Tek düşündüren konu bu beni

Hindistan'daki vidyolara bakıyorum adamlar 40 cm suda motoru çalıştırıyor gidiyor suda bekletiyor falan..İngilizler çok konuşmasın..ona bakılırsa megelli de ingiliz markası.Geçen Barkın bey tanıttı.Gördük işte motorun içler acısı durumunu..motor güzel bence.Umarım buraya geldiği zaman parçalarındaki kalite düşmez.Tek düşündüren konu bu beni

Megelli ingiliz markası da güya tasarım ingiliz, gerisi çinde yapılıyor..

Helebi motor gelsinde bakarık ona göre karar veririk.Zorla satacaklar değil ya.

Titreşim mi dedi birisi. 2001 model Honda Titan ile 30 km lik bir yolculuktan sonra tşşklarımı hissetmez oluyordum.

Çin malı motosiklet ile titreşim testi yapanınız oldu mu. Bardak - su testi.

yapamazsınız çünkü motor çalışır çalışmaz bardağı üzerinden atıyor :p

http://www.youtube.com/watch?v=dlPw1VnDZvE yeterli olur sanırım.

Son düzenleme:
Barkın'ın yanındaki arkadaş saçmalamış. Parçalar İngiltere'de üretilip Çin'e montaja gönderiliyormuş. Öyle olsa o motrun fiyatını 15 bin TL yapsanız da kurtarmaz.

Barkın'ın yanındaki arkadaş saçmalamış. Parçalar İngiltere'de üretilip Çin'e montaja gönderiliyormuş. Öyle olsa o motrun fiyatını 15 bin TL yapsanız da kurtarmaz.

He aynen ya, mantıklı düşünen görüyo işte.. sen dünyanın en pahalı işçilerine ürettirdin madem ne diye çine yolluyon bi ton lojistik vs masrafıyla. montajı da ingilterede yaptırırsın..

Megelliyle Bajaj'ı kıyaslamayalım lütfen. Biri armutun sapı, biri elma..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar