Sadece bu sayfadan 5-6 müşteri kaybetti:queen: Ben dahil:queen:
7000 tl olursa almayacaklar listesine beni de yazın. Yazık bee. Dışarda 3000 tl, Türkiye ye 7000 tl.
Ulan Japon markaları yapmıyor bu kazığı.
Bu kadar zamandır bu motorun fiyatı hakkında tahminlerde bulunuyoruz, demek bir tane Kanuni yetkilisi oturup da milletin beklentilerine kafa yormamış. İnsanların 6000 TL'ye çok dedikleri bir yerde sen tutup 7000 TL fiyat yazıyorsun. Burada yazan insanlar bu memleketin insanı değil mi ? Bize pahalı geliyorsa dışardaki herkese de pahalı gelir.
Boxser 2.860
Discovery 3620
Pulsar 6.999
Benim Türk satış politikası tezim tuttu:queen:
Kârdan kâr yapıp üstüne kâr koymak:queen::queen::queen::bounce:
7000 tl mi ? pulsar için ?
dışarıda 3000 liraya satılan motor türkiyeye gelince neden 2bucuk kat fiyatla satılıyor?
7000 tl verilmez kusura bakmayın. 2.el hyo alırım o paraya ben![]()
7000 liraya ne alınmaz ki ?
2 adet ybr alınır 1 tane gv 250 alınır temiz
hatta broadway spring dogan şahin bile alınabilir =)
şakası bi tarafada
kanuni düdüklücek adam arıyor gene..
geçiniz, önümüzdeki maclara bakıyoruz
kendileri bilir.
Yapsın yapsın hero motora da aynısını yapsınlar. Hint motorları satılmasın Türkiye de
Başka bişey beklenmez zaten.Küçük CC lere büyük fiyatlar bi bizde vardır heralde.Uzaktan sevmeye devam.ybrye cbfye vermemişim ben okadar para bunamı verecem.Burdan yetkililere her nekadar tınlamıyolarsa DA GENE DE sesleniyorum.İstediğimiz fiyat görüldüğü üzere en fazla 5500 :king: Suzuki bile İnazumayı ilk parti tanıtım fiyatı olarak 9800 tlye mi ne sattı.Ki Bajaj yıllardan sonra ilk kez Türkiye pazarına girecek.İlk etapta bu kadar kasıntı olmaya gerek yok.
Başka bişey beklenmez zaten.Küçük CC lere büyük fiyatlar bi bizde vardır heralde.Uzaktan sevmeye devam.ybrye cbfye vermemişim ben okadar para bunamı verecem.Burdan yetkililere her nekadar tınlamıyolarsa DA GENE DE sesleniyorum.İstediğimiz fiyat görüldüğü üzere en fazla 5500 :king: Suzuki bile İnazumayı ilk parti tanıtım fiyatı olarak 9800 tlye mi ne sattı.Ki Bajaj yıllardan sonra ilk kez Türkiye pazarına girecek.İlk etapta bu kadar kasıntı olmaya gerek yok.