Cloud hocam ön seleyi sökmek için arkadaki seleyi kaldırıp ordaki iki somunu sökmek gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu yeterli mi yoksa başka vidalar da mı var?
evet doğrudur, başka vida yok sadece o ikisi.
Cloud hocam ön seleyi sökmek için arkadaki seleyi kaldırıp ordaki iki somunu sökmek gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu yeterli mi yoksa başka vidalar da mı var?
motoru açmayı ne zaman düşünüyorsunuz kaç km lerde yani 2000 diyorlar ama herkes o kadar bekliycek mi acaba
Ben yarında gitmeyi planlıyorum ama yollar çok kötü. Kumbağ’da deli bir alt yapı çalışması var. Lakin gidemeyebilirimde. Dominar’a yetişemeyip kuyruk seyretmek? Pulsar, Dominar’a kök söktürürken wolf arkadan mı bakacakmış? :queen:
Benim 2100 km oldu.Ramazan dolayısı ile abanmak zor geliyor.80 km hız ile gidip geliyorum.Normalde 120 km hızın altında seyretmem.Ben pulsarda bir kere 147 km hıza ulaşmıştım ama motorun canıda gidiyor.Dominar o hıza canını vermeden çıkıyor.120 km hıza rahat ulaşmak için 25 beygir kafi geliyor ondan sonrası iyi gazlama için en az 70 beygir lazım.Bizim motorlar yorulmadan uzun yol yapabilecek kabiliyette.Zaten üreticide top speed düşünerek imal etmemiş.Uzun ömürlü olsun pulsardaki kronik arızalar bunda olmasın.Nitekim adamlar nakeddan dayanıklı gezi motoru yapmışlar![]()
150 de yarım saat gitsek nolur acaba :cherry:
Uzun soluklu yokuş haricinde,düz yolda herhangi bir olumsuzluk olmaz.
Ayrica 120-130 ideal hiz,150 km/h 35hp motor için gereksiz zorlama.
150 de yarım saat gitsek nolur acaba :cherry:
Slm dominar için 40 42 43 dişli deneyen oldumu en iyi hangisi olur
Arkadaşlar Merhaba, dominarcıların çoğu pulsardan geçiş yaptığı için buraya da bir yazayım dedim;
Benim motorum ns160, Gp kompozit markalı 3cm gidon yükseltme aparatı almıştım ancak servisim takamadı, aparatın ns200 için olduğunu söyledi. Oysa internette Ns 200, 150 ve 160 için uygun olduğu yazıyor. Satın aldığım Kalyoncu Motoru aradım ama haftasonu görüşemedim. Sizler pulsarlara gidon yükseltme ne taktınız? Bu modelden kullanan ns150/160 sahibi varmı?
Servis bana ns200 ün ön maşası (kaval) daha kalın olduğu için bunun yerine oturduğunda boşluk kaldığını söyledi. İnternete bakıyorum ama Ns 150/160 için başka bir ürün de yok.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba,
Hafta sonu İstanbul da motoru satın aldığım bayinin servisine ilk bakım için gittim. Hazır gitmişken arka çanta demiri ni de yetkili serviste alıp taktırayım dedim. Dün fark ettim ki sonuç aşağıdaki gibi olmuş. Canım çok sıkıldı. Siz siz olun bilmediğiniz servise gitmeyin arkadaşlar. Şimdi bu parçaları değiştirmeye kalksam bi dünya para tutar. işin kötüsü bunları değiştirirken de başka parçalara zarar verirler diye korkuyorum. Bu tarz hasarlara kozmetik olarak yapabileceğim birşey var mıdır?
https://imagizer.imageshack.com/v2/640x480q90/922/aDLhd0.jpg
https://imagizer.imageshack.com/v2/640x480q90/921/Ppn0Nk.jpg