Beygir asla artmaz.Tork düşer son hız yükselir.Kısaca bu.
Hiç bir zaman kranktaki değerler değişmiyor zaten arka tekerin değerleri değisiyor
Beygir asla artmaz.Tork düşer son hız yükselir.Kısaca bu.
Üstadım şimdi işteyim. Yarın kalan kısma da yapacağım, o zaman seleyi söküp foto çeker atarım olur mu?
Bekleyemem dersen yaptığımı tam olarak anlatayım:
Seleyi söktüm. Sele altındaki şasi borularına ve selenin oturduğu yerlere bu bahsettiğim malzemeyi yapıştırdım. Boruları tam olarak dönebilen yerlerde tam olarak sardım. düz alanlara da küçük parçalar kesip yapıştırdım. Sıfırlamıyor ama epeyce rahatlatıyor.
Yarın fotoları eklerim.
------------------
Bu arada Angrypower, 2.viteste 80, 3.vitete 100km civarında hızları görmek 400cc bir motor için bana çok doğru gelmedi. Kısa süreli yaptığınızı düşünüyorum. Bu sebeple ben 42 ile işimi halledeceğim. 45'ten 40'a düşmek bana biraz fazla geliyor mantıken, bu konuda YasinC arkadaşa katılıyorum. Tabii servis buna onay vermiş, garanti de veriyor anladığım kadar o zaman gerisi tercihe kalıyor. Bakalım deneyip göreceğiz artık ilerde.
Bugünden bir video paylaşayım. Akşam üzeri Antalya'da sıkıcı bir trafik olabiliyor. özellikle tedaş kavşağı fena.
https://www.youtube.com/watch?v=HIQzbybWb94&feature=youtu.be
hocam şu kamerayı gövdeye bağlıycak aparatı nerden alabiliriz gelen parçalar arasında öyle bir aparat yok bende ayrıyettenmi alıyorsunuz? ben kaskta düzgün görüntü alamıyorum

Dominar gözümde rüştünü ispatladı. Uçmakderedeyim. Gelirken gps beni öyle bir yoldan getirdiki Cross motorlar için. Dönerken asfaltı bulabilecek miyim acaba?
Yahu Kdiner'in fotoğraflarına baktımda. Pulsar, Dominar'dan daha yakışıklı duruyor. Nedense Pulsar'ların şekli şemali daha çok hoşuma gidiyor.
Arka çanta takasım geliyor makineye. Sonra vazgeçiyorum ama bu çanta işine hayır diyemeyeceğim gibi.
Gazını ona göre aç zaten. Benim çanta olayına bakınma sebebim yağmurluk, yedek ayakkabı vs koymak için. Sıkıntı oluyor diğer türlü. Ben nedense bu motora çok para harcadım die de sinirlenmiyor değilim. Bakalım hayırlısı artık.