hocam daha önce hangi motoru kullandınız bilmiyorum ama bence alışık değilsiniz titreşimi bende tvs apache vardı bundan önce ona göre acayip konforlu hissediyorum apachede uzun yolda ellerimin uyuştuğunu biliyodum ben bunda 120 lere çıktım yarısı kadar bile titreşim yok eski motorumla kıyasladığım için ben çok memnunum titreşim var ama beni rahatsız etmiyor şahsen ve titreşimi bacaklarda hissediyorum gidonda yoğun bir titreşim yok bence
Valla benim hissettiğim gidondaki ve genel titreşim eğer apaci de 2 katıysa, o motor çalışmıyor sadece titriyormuş demektir. Rodaj bakımı sonrası rahatlamazsa bi nebze en kısa zamanda dişli değişeceğim. Evet titreşim olarak daha önce kısa bir gv250 ve bundan önce 2 yıl ns150 kullandım ama ns'deki titreşim titreşim değilmiş buna göre ben onu anladım aynalarda filan en ufak bulanma olmuyordu redline hattında 130 km'ere çıksa bile, bunda 75 ve sonrası ayna tir tir titriyor, bugün biraz uzun kullanınca eller ve beden feci yoruldu. 75km sonrası hele hele 90civarından sonra öyle bir titriyor ki dişli ile filan çözüm bulamazsam uzun süre kulanmayacağım diye düşüncelerdeyim. bakalım tecrübeli kardeşlerimle mesajlaşıyoruz bir kaç öneri var deneyeceğim. Servisle de durumu paylaşacağım bakalım. benim için bu durum hiç değilse yarıya inmezse ben bu motoru düşündüğüm gibi uzun yıllar kullanamam ne yalan söyleyeyim.
Tipi, gidişi donanımı harika, bu titreşme işini biraz azaltabilirim umarım, yoksa hayal kırıklığı olacak ve istediğim kadar kullanamayacağım gibi geliyor bana, acele karar vermek istemiyorum ama 2 yıl 17650km çok memnun olarak bir ns150 deneyimi olunca referansım orası oluyor maalesef. rodaj sonrası biraz daha böyle kullanıp muhtemelen 1000'li km'lerin ardından dişli değişimi yapacağım. Düzenli olarak 90 ve 120 aralığında süreceğim için titreşmeden ve yormadan gitmesi o hızlarda benim için önemli, çünkü işe ulaşım amaçlı kullanıyorum ben motosikleti daha önce söylediğim gibi, yormadan ve aynalarımı sağlıkla kullanarak gidip gelmek hele hele dönüşte gece aynalar benim için önemli.
Motorun tipi, gidişi, görünümü ve donanımı çok düzgün bunları çok beğeniyorum zaten bu yüzden titreşme işini de yarıya indirsem tamamdır benim için.