selam herkese... kazasız sürüşler... ben de bu motoru takip edenlerdenim...ilk pulsar 200 ns sahiplerindenim 2014 te almıştım...sattık tabi onu zaman geçti büyütmek lazım inşallah

..yorumlara bakıyorum herkes bi şeyler söylüyo hani bi laf vardır doğmamış çocuğa don biçmek biz onu yapıyoruz galiba

... ama çoğumuzda haklıyız günümüz şartlarında motor fiyatları bu kadar yüksekken herkes en iyi tercihi yapmaya çalışıyor haj-klı olarak...bande bu kişilerden biriyim ve sabırsızlıkla fiyat bekliyorum yaz geliyo motor bizi çağırıyor

... gelelim beklenti ve fiyat olayına günümüz de her türlü bilgiye yoruma incelemeye çok çabuk ulaşabiliyoruz netten anladığım ve takip ettiğim kadarıyla motor tam da beklediğimiz gibi değil çünkü 200 ns i de almadak yurtdışı siteleri araştırıp karar verip almıştım bakmadan daha ama bu sefer sanırım öle değil...hızlanması ağırlık gösterge dez avantaj gibi duruyo...tabi burda bizim kalbimizi çalacak olan nokta artık fiyata kalıyo...gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla bi nabız yoklama var ona görede şerbetlencez

.... bence bizim ve çoğu kişinin gönlünü çalabilmesi için bu motorun 15-17 bin aralığında olması lazım ... bundan ne kadar yukarda olursa tercih eden sayısı azalacak gibi geliyor bana (tabi test sürüşleri de çok önemli)eee bunu biz görebiliyorsak ekrem beyde görüyodur

...zaman daralıyor yaz yaklaşıyor rüzgar bizi çağırıyor

açıklansın artıkta yolumuza bakalım

herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar...