Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence titreşim sorununu halledebilmek için motorun beygirinden kıstılar ben böyle düşünüyorum ayrıca fiyatı uygun olur ise çok satar

bu sözüm'de (Ekrem Ata) beye bu motoru ne yapın ne edin Türkiye pazarına SAKIN ABS siz versiyonunu getirmeyin çok büyük hata yaparsınız

Arka fren abs li olsun ama

hocam az titreşim demişsiniz fakat hinduların birçok videosunda titreşimden şikayet var. Youtube 'a göz gezdirebilirsiniz.

dolar - euro uçtu tekrar ve bugün önemli veriler var açıklancak yani 18.500 aşağısı hayal gibi.

Herkese iyi günler.. Sırf Dominar 400 yorumları için siteye üye oldum. Şu an CBF 150 kullanıyorum. Yaklaşık 1 buçuk senedir motosiklet kullanıyorum. Açıkçası CBF 150'yi satıp CBR 250 alma niyetindeyim. Fakat Dominar 400 bana daha mantıklı geliyor. ABS olsun, naked olsun, tork olsun. Eee fiyat konusuna da gelince, şayet fiyat sıfır km cbr 250 civarında olursa, kendi açımdan alınacak en iyi motosiklet olacak. Hayırlısıyla bekliyoruz. Herkese iyi günler diliyorum...

E bugün cuma 😂 Açıklansın artık şu fiyat ve gidip bayiye konuşalım ilk sahiplerinden olalım 😂

Sanırım motorun fiyatı 18.000 den aşağı olmayacak. Bu fiyata da kim alır oda güzel bi soru :)

Yahu neden bu kadar karamsarız ve kendi kendimize fiyat yükseltiyoruz o fiyata olursa herkes Japon'a yönelir 250 cc olsa bile bekleyelim de şu fiyatı görelim artık

hindistan satış fiyatı artı navlun, gümrük, KDV,ÖTV dahil türkiyeye tahmini gelişi 12.000tl. Üzerine koyucakları kâra göre fiyatı tahmin edebilriz :D

Fiyat doğruysa dominari kimse tutamaz,piyasanın lideri olur.
Hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar