18-20 bin bandında olur.
En son bajaj jant vakasından sonra endişeli bakıyorum ben
Öncelikle r 25 le mukayese edilecek bir motosiklet olmayacağını düşünüyorum. Mukayese deyince milletin aklına hemen top speed acceleration vs geliyor. Aralarında hatrı sayılır bir tork farkı var. R 25 top speedine ulaşana kadar bu makine çoktan 175 Km/h ları görmüş olur bence.
Bu motosikletin kıyaslanması gereken makineler mt 3, duke 390, cb 500 f, G 310 r vs olmalıdır diye düşünüyorum fiyat/performans anlamında.
ABS li olup malzeme kalitesi ns 200 den bir tık yukarıda olursa, fiyatı da 16 bin civarını aşmazsa bence başarılı olabilir.
Bajaj ın günümüz şartlarında, Türkiye'de orta-düşük gelirli insanlar için biçilmiş kaftan olduğu kanaatindeyim ayrıca.
Güzele benziyor, fakat bana kalırsa Bajaj-Türkiye için doğru karar mı tartışılır. Baba markaların küçük CC enduro atağına verilecek cevap bu olmamalıydı. En basitinden AS200 ü getirebilirlerdi. Hayırlısı olsun, en önemlisi ise fiyatı iyi olur umarım.
Baba markaların küçük cc enduro atağı derken V-Strom 250 ve Versys 300'ü kastediyorsan o motorların fiyatları en az 20000 bin TL olacak. O zaman da TRK 502 almak daha akıllıca olur. Bence bu motor iyi fiyatlandırma ile sınıfında rakipsiz olur.
Evet işte fiyat çok önemli. KTM Duke 390 sürdün mü bilmiyorum ama onun gidişini düşününce insan AS200'ü falan görmüyor. O performansın biraz azı iyi fiyata mükemmel olur.
O dediğin motorlarla kıyaslarsan bajaj yine çöp. Ayrıc aralarındaki en kalitesizi. Ybr ile yebere kıyaslamak gibi bişey