Bugün kısa bi tur attım 50 km kadar. Bu motoru düşünen arkadaşlara ufak tüyolarım var. Kullanım amacınızı kesinlestirmeden mutlaka almayın, marka modeli ne olursa olsun. Ne beklediğiniz çok önemli.
Henüz rodaj aşamasında olduğu icin motora yoklama çekmedim, ama ivmelenmesi şaşırttı beni. Titresim i sehir ici kısa mesafede kullandığım icin uyuşma derecesine kadar çıkartmadım o konuda hala çeliskiler devam etmekte.
Frenler çok sevimli, pedalın geri tepmesi ABS keyfi bambaşkaymıs. HP ve Tork eğrisi bu hacimdeki bi motor icin çok uygun tutulmus. Naked sınıfında bundan fazlasına ihtiyac yok zaten.
+ Plastik işçiliği hint kalitesi kıvamında. Vasat bi yanı yok, ama Avrupa motorları kadar kaliteli olduğunu söylemem.
+ Fren ve Debriyaj maneti ucuz yollu yapılmıs, alel acele oraya konup, sadece iş görülsün denmis.
+ Soğutma sistemi gayet başarılı , yoğun trafikte ve 30 derecede fan açmadı.
+ Henüz gece deneme fırsatım olmadı ama , ön arka led farlar görünürlük acısından baya güzel iş çıkartıyor.
+ Ve en sevdiğim.. Test ederkende hastası olduğum o motor sesi. Varadero tarzı viiuu viuu diye fısıldayan hoş bi sesi var.
Daha fazla detayı, kullandıkca paylasicam arkadaşlar.