Bajaj Bajaj Dominar 250 Kullanıcıları | Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Henüz yok.
Desandman markasını gördüm,sahibindende 45 Litre çanta 2k fiyat çekmişler onunda yorumları epey iyi o nasıldır acaba?

Ben çantaya birşey demiyorum ister gp nin 37 litre olanı al istersen 50 ama burda önemli olan çanta demiri, sizin çanta demiriniz var mı var ise hangi firma veya kişi üretimi?

Motosikleti
Forza 250
Ben çantaya birşey demiyorum ister gp nin 37 litre olanı al istersen 50 ama burda önemli olan çanta demiri, sizin çanta demiriniz var mı var ise hangi firma veya kişi üretimi?

mevcut bir çanta demirim yok,onuda alacağım.Ancak internetten baktığımda gp kompozit in çanta demiri dışında karşıma çıkan adam akıllı bir demir göremedim.

Motosikleti
Henüz yok.
Gp nin çanta demiri şase kırıyor çanta değil o yüzden gp harici bir çanta demiri alın.

Şasemi kırıyor :cyclopsan bana biraz garip geldi koyacağınız çanta takriben 5 kg olsun bu motor ortalama 200 kg , ben şasenin bu kadar narin olabileceğine çok şaşırdım :silent:

Motosikleti
Forza 250
Şasemi kırıyor :cyclopsan bana biraz garip geldi koyacağınız çanta takriben 5 kg olsun bu motor ortalama 200 kg , ben şasenin bu kadar narin olabileceğine çok şaşırdım :silent:

desandman çantayı istiyordum ancak,taksit yapmıyorlarmış tek çekimmiş o yüzden sanırım ********** çantaya kaldık sanırım.

Motosikleti
Forza 250
Bu Tps sensör arızasını değiştirdikten sonra yaşayan varmı acaba benim geçen hafta değişti ve motor 3 gün yattıktan sonra tek marş alıp çalıştı ancak bugün 2.marşta çalışmaya başladı yine korkutmaya başladı.Sorun devam ederse artık satıcam sanırım duke 250 veya cb250r a geçicem.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
N250 bu problem yok hatta 1 aydır yatan motoru bugün yanına gidip çalıştırayım dedim gaz felan vermeden sadece marş düğmesine bastım tek marşta çalıştı umarım nazar değdirmem ama 1.000km bindim olumsuz bir durum olmadı motor da

Motosikleti
Forza 250
N250 bu problem yok hatta 1 aydır yatan motoru bugün yanına gidip çalıştırayım dedim gaz felan vermeden sadece marş düğmesine bastım tek marşta çalıştı umarım nazar değdirmem ama 1.000km bindim olumsuz bir durum olmadı motor da

Eğer motor japon değilse teknolojik ürün gibi gerçekten şans işi kimininki çok sorunsuz diğeri sorunlu belli olmuyor.Sizinkinde umarım bir sorun yaşanmaz.

Bu Tps sensör arızasını değiştirdikten sonra yaşayan varmı acaba benim geçen hafta değişti ve motor 3 gün yattıktan sonra tek marş alıp çalıştı ancak bugün 2.marşta çalışmaya başladı yine korkutmaya başladı.Sorun devam ederse artık satıcam sanırım duke 250 veya cb250r a geçicem.

1500 km deyim çok şükür henüz bir sorun yaşamadım , yaşamamda.

Motosikleti
Henüz yok.

Yanlış çanta demiri şaseye zarar veriyor şase kendi kendine kırılmıyor yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Akünüze baktırın gerekirse garanti kapsamında değiştirin.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
maalesef bes para etmez bı motor honda dan şaşmayın asla

Motorun bir eksisi var ağırlığında sanırım farketmeden yüksek sürate çıkıyorsunuz !

Motosikleti
yok:(
Bu marş almama olayı bende de var sanırım aküden diye düşünüyorum. Aküsü dandik diyor arkadaslar bosch marka akü aldım şimdi o gelsin sabahki durumları güncelleyeceğim. Nerdeyse sıfır motoru gaz vererek çalıştırıyoruz. Şaka gibi ya

Motosikleti
Forza 250
Kim hangi yağı kullanıyor bu motora benim servis 7100 kullanıyor ama ben sonra ki bakım için Castrol 10w50 tam sentetik mi kullansam diyorum fark eder mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Kim hangi yağı kullanıyor bu motora benim servis 7100 kullanıyor ama ben sonra ki bakım için Castrol 10w50 tam sentetik mi kullansam diyorum fark eder mi ?

Ve şuan antalyadayım 7 ay daha burda olcam malum yazları hissedilen 45 derecelere kadar çıkıyor burda o yüzden 10w40 yerine 10w50 daha mı iyi olur diye düşündüm

Motosikleti
Henüz yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Ve şuan antalyadayım 7 ay daha burda olcam malum yazları hissedilen 45 derecelere kadar çıkıyor burda o yüzden 10w40 yerine 10w50 daha mı iyi olur diye düşündüm

10w50 daha iyi olur Antalya şimdi bile ılıktır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Benim sorum bu ekran koruyucu uygulamasının artıları nelerdir.?

Ekran çizilmez en azından artık nasıl bir çizilmeye maruz kalacak ise ben taktırmıştım bir sıkıntı yok şimdilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar