Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dominar 250 Topcase, Çanta Demiri Aksesuar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2023
    Motosikleti
    TRK 502X
    Merhabalar bugün Dominar 250 ye hiç sevmesem de topcase taktım. Takmak zorunda kaldım gibi ama sevmeyerekten de olsa motosiklette birazda elegant durduğunu düşüyorum. Genelde 45 lt kullanıyor çoğu kişi fakat ben bu hacime ve cüssede biraz sırıttığını düşündüğüm için 40lt deserdman çanta taktım ve uyumlu olduğunu düşünüyorum. Bu motora topcase çanta demiri takacak arkadaşlara belki bir ön izleme olur diye konuyu buraya bırakıyorum.

    Kullandığım arka çanta demiri;

    https://tinyurl.com/3ke9td54 - 400ug nin orjinal aksesuarı sadece burada satıyorlar. taksitli alabiliyorsun iyi bir avantaj.

    Yan çanta demiri ya da plastiği tam bilmiyorum malzemenin içeriğini;

    https://tinyurl.com/2p9ca8rm - bunun iki kulağını eksik gönderdiler. Kulaksız takamıyorsunuz. Fabrikadan öyle geliyor dediler. Gelince göndereceklerini söylediler fakat henüz ses seda yok. O kulaklara spiral ile demir kesip büyük bir pulumsu bir şey yaptık babamla sağ olsun elinden geliyor bu işler çok yardımı dokuyor. Kendi kulağından daha iyi bir şey yaptık. Fakat sipariş vereceksiniz bunu muhakkak sorun inanılmaz bir vakit kaybı. Bu malzeme alüminyum çanta taşımaz buna arada bir yan çantalar konur ( soft çanta ) bence en makbulü bu. Kampa giderken artçım ile şu çantayı kullanıyorum genelde. ;

    https://tinyurl.com/yckwtj4t - çok güvenilir bir çanta değil dikişlerinden her an salacak gibi duruyor. Dikişlere sanırım iyileştirme yapacağım. Eğer böyle bir kombinasyona gidecek olan varsa başka muadillerine bakabilirler.

    Ve topcase ;

    https://tinyurl.com/br6fa5ps - 40 lt siyah olan versiyonu çanta demiri de var henüz takmadım gerekli durumda takacağım günlük olarak kullandığım için gereksiz ağırlık eklemesin diye düşündüm. Taksit vs gibi şeyler yok para peşin kırmızı meşin efenim. Çantanın kalitesi iyi bence daha önce herhangi bir muadilini deneyimlemediğim için bir şey diyemiyorum, denenebilir. Tek absürt negatif yanı abi bu çanta bana nereden baksan 40 günde geldi :):):):) 20 gün demiştik halbuki. Sırf bu yüzden gideceğim kamptan önce ya bunu buraya sığdırabilir miyim diye baya bir ceremesini çektim çanta gelmedi diye eğer siz böyle bir şey düşünüyorsanız 40 günü gözden çıkartın ona göre hareket edin. Benim gibi kılı kırk yarmayın. Ha şu eksiyi de söyleyeyim. Kargo parasını konuşmamıştık. o güzel bir 130tl olarak döşendi sanırım bana, ha çok paramı? değil, fakat bak kardeşim bunun parasını vermedin sen alıcı ödemeli gelir bu denseydi biraz daha iyi olurdu bu tarafta çok kurumsallık beklemeyin her şey whatsapp üzerinden dönüyor zaten :)

    Maliyet Olarak tarihli veriyorum.

    Arka çanta demiri; 1.667,61tl : 24-03-2023 sipariş verilen tarih.
    Yan çanta demiri, plastiği ya da herneyse : 1.709,36 : 24-03-2023 sipariş verilen tarih.
    Deserdman topcase : 3.140,00tl + kargo 130tl + vida 10tl tüm aksesuarları ile beraber : 24-03-2023 sipariş verilen tarih.
    Yan Soft çantalar : 1.397,98 TL : 11,04,2023

    Toplam maliyet : 8.053tl

    Daha ucuza olur muydu? olurdu. İşte efendim yok şuyu orjinal olsun bu daha iyidir şu şase kırıyordur, ya bu daha güzel duruyor düşüncelerinden sonra böyle bir şey ortaya çıktı. Henüz motosiklet konusunda acemiyim. ya bunu şöyle yapabilirsin diyeceğiniz önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Soft çantalı fotoğraflar henüz yok dermanım anca çantayı montajlayıp konu açmaya yetti 😊 iyi forumlar tekerinize taş değmesin.



    espresso ve Jeansque bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Hakikaten aksesuar işi epey pahalı olmuş artık. Hayırlı olsun size de Allah kaza bela vermesin.

    Ahh ahhh o 8 bin Lira'ya ne uzun yollar yapılır ne köfteler yenirdi beee
    espresso ve Yobaaz bunu beğendiler.

  3. #3
    Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2023
    Motosikleti
    TRK 502X
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakikaten aksesuar işi epey pahalı olmuş artık. Hayırlı olsun size de Allah kaza bela vermesin.

    Ahh ahhh o 8 bin Lira'ya ne uzun yollar yapılır ne köfteler yenirdi beee
    Ya maalesef öyle :( artık köfteleri kredi kartına taksitli yiyeceğiz :D


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler