Bajaj Dominar 250 Geliyor!

Sizce Fiyatı Ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    109
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taşkın motor ne yapmaya çalışmış acaba daha basit ve anlaşılır bir video çekseymiş keşke elinde belli ki bu iş için düzgün ekipman yok sessiz film gibi olmuş. Kendi adıma pek bir şey anlamasam da yine de elinize sağlık. Bu yorumu da belki daha sonraki videoları için kendilerini geliştirmek isterler diye yazdım.

mart bitiyor hala ön sipariş diyor ilanlarda. yaşanan bu döviz ve borsa krizi sonrası fiyatları da artmaz umarım.

Kesin dövizin daha da artması için bekletiyolardır. 29.990la giriş yapıp ilginin fazla olduğunu görünce birkaç saat içerisinde 32ye fiyatı çekenden ben bunu beklerim.

motor daha gelemeden zam yiyor. iyice venezuelaya benzeyecez yakında. zaten artık 600 lük motorlar ufukta kayboldu, ortalama bir insanın alacağı seviyelerin çok üstüne çıktı. ama 250 lik hint malı motorun bile ulaşılamaz olması artık rezalet iyice. 33500 az para değil.

Motosikleti
Henüz yok.
motor daha gelemeden zam yiyor. iyice venezuelaya benzeyecez yakında. zaten artık 600 lük motorlar ufukta kayboldu, ortalama bir insanın alacağı seviyelerin çok üstüne çıktı. ama 250 lik hint malı motorun bile ulaşılamaz olması artık rezalet iyice. 33500 az para değil.

Dominar250 geldi alanlar 1 haftadır kullanıyor nasıl gelmedi.

sahibinden.de dün bakmıştım daha hep ön sipariş yazıyordu ilginç. neyse konu o da değil. 1 hafta bile olsa hemen zam gelmiş yine de.

hocam valla parası olan piyasaya krize bakmadan alıyor leblebi gibi satılmış ve satılıyor.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
sahibinden.de dün bakmıştım daha hep ön sipariş yazıyordu ilginç. neyse konu o da değil. 1 hafta bile olsa hemen zam gelmiş yine de.

Zam geleceği çok belliydi. Yeni partı 400 UG'ler geldi. Bayiler fiyatı 45K'ya çekmeyi düşünüyorMUŞ. Sezon da açılıyor. E TL'nin hali belli. Zam gelmemesi imkansızdı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağa çekme sorunu var diyor.

Video sahibinin arkadaşındaki de stop ediyormuş.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=WeKNim2BZzU

Dakika 13:00 da çok net belli oluyor, çocuk kendini sola yatırmasa sağa yatacak neredeyse.

sanırım birileri mudahale etti ve video kaldırıldı...

Videoyu yayınlayan arkadaşın sorununu servis çözmüş, oda videoyu kaldırmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Şöyle bi eldivenimi düzelteyim desen, bi bakmışsın sağ şerittesin, böyle mühendislik mi olur...

33.500TL'ye al(ama)dığımız motorların durumu ortada...

Göreceksiniz dominar 400 ug de oldugu gibi bunda da Trip resetleme saga çekme olacak çünkü herşeyi aynı sadece motor kısmı 400cc degil 250 cc bu yeni bu gelecek 250 cc dominar da sorunların zaten olmadığı yada olmayacağını iddia edenler sorunu çözmüşler demektir kronik sorunlar çözüldü ise dominar 400 ug kronik sorunları neden çözülmüyor kanaatim dedigim gibi kronik sorunlara 250cc ile devam

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=WeKNim2BZzU

Göreceksiniz dominar 400 ug de oldugu gibi bunda da Trip resetleme saga çekme olacak çünkü herşeyi aynı sadece motor kısmı 400cc degil 250 cc bu yeni bu gelecek 250 cc dominar da sorunların zaten olmadığı yada olmayacağını iddia edenler sorunu çözmüşler demektir kronik sorunlar çözüldü ise dominar 400 ug kronik sorunları neden çözülmüyor kanaatim dedigim gibi kronik sorunlara 250cc ile devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar